Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parcare supraetajată de 1.300 de locuri pentru Naţional Arena

Construcţia va fi ridicată însă de Primăria Municipiului Bucureşti, ca parte a Complexului Sportiv Naţional Arena. Clădirea de trei etaje "va asigura locurile de parcare atât de necesare pentru fluxurile importante de vizitatori din timpul evenimentelor de masă de pe stadion", scriu reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 într-un comunicat de presă remis ieri.
Totodată, parcarea va putea fi folosită de locuitorii cartierului Vatra Luminoasă, atunci când stadionul nu găzduieşte evenimente.
"Parterul şi etajele I, II şi III, fiecare în suprafaţă de 7616,85 metri pătraţi, sunt destinate parcărilor, spaţiilor de circulaţie şi lifturilor, iar terasa este destinată terenurilor de sport, vestiarelor şi biroului administrativ. Imobilul va fi construit conform standardelor actuale aprobate la nivelul Uniunii Europene şi nu va fi închis cu pereţi verticali, proiectantul optând pentru varianta de balustrade de protecţie cu un parapet de beton şi plasă metalică pentru buna circulaţie a aerului natural. Faţadele exterioare ale clădirii vor fi din aluminiu, pe care se va planta vegetaţie de tip iederă perenă care se va încadra cu zonele verzi din perimetrul noului parcaj auto", se arată în comunicatul citat.




Categorie articol: 

Comentarii