Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Parca eram la muzeu, ii auzeam pe cei prezenti cum isi salutau rudele la telefon"

Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a fost multumit de victoria obtinuta de echipa sa in fata nou-promovatei CS Otopeni, cu scorul de 3-1, dar a deplins faptul ca meciul s-a jucat fara spectatori, considerind ca acest lucru a daunat evolutiei jucatorilor de la Otelul.
"Putea fi un meci mult mai lejer, insa la 2-1 am avut ceva emotii. E greu sa te concentrezi atunci cind lipseste publicul. Parca eram la muzeu, ii auzeam pe cei prezenti cum isi salutau rudele la telefon. Din pacate aceasta experienta trista va fi repetata si la meciul cu Rapid", s-a plins oficialul galatean, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Otelul mai are de ispasit o etapa de suspendare a terenului din cele doua dictate de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, in 22 mai, ca urmare a incidentelor petrecute la finalul meciului cu Politehnica Iasi, din ultima etapa a editiei 2007/2008 a Ligii I.
Pentru mijlocasul Gabriel Paraschiv, autor a doua goluri, lipsa spectatorilor a fost doar unul dintre motivele jocului mai slab prestat de jucatorii echipei gazda. "Din cauza caldurii excesive nu ne-am facut jocul prea bine. Cel mai mult conteaza ca am cistigat cele trei puncte. E greu sa joci fara spectatori, n-am simtit caldura publicului, iar victoria le-o dedicam tuturor suporterilor Otelului", a adaugat Paraschiv.
Antrenorul principal al echipei de la malul Dunarii, Petre Grigoras, a stat in tribuna, fiind suspendat si, la finalul meciului, nu a vrut sa vorbeasca. In locul sau la conferinta de presa a venit antrenorul secund al echipei Otelul, Marian Dinu. "Ma bucur ca dupa egalul de la Medias am cistigat astazi, mentinindu-ne astfel pe o panta ascendenta. Sper ca in scurt timp sa remediem problemele care apar in defensiva, pentru ca daca vom gresi ca azi in fata Rapidului, nu ne vor ierta. Tinind cont ca nou-venitii nu s-au integrat inca in cadrul echipei, consider ca punctele pe care le avem dupa doua etape sint foarte bune", a spus tehnicianul galatean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii