Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parcări cu reclamaţii

* unii locatari ai locurilor din zonă sunt, însă, nemulţumiţi că, pentru realizarea locurilor de parcare, aproape s-au desfiinţat trotuarele

De câteva zile, pe Str. Târgoviştei, din cartierul Progresul, se lucrează intens pentru lărgirea carosabilului şi mărirea numărului de locuri de parcare. Există, însă, printre locatarii blocurilor din zonă, voci care se plâng de faptul că, prin lărgirea străzii, s-a micşorat prea mult trotuarul. "La noi, în faţa scării, nu a mai rămas nici jumătate de metru de trotuar, cu bordură cu tot. Cine a proiectat lucrarea, trebuia să ia în calcul şi acest aspect. Nu mai există aproape deloc spaţiu pe unde să circule pietonii sau să iasă copiii din bloc la joacă", ne-a declarat, nemulţumită, Nicoleta S., din blocul 33B, scara 1.

În replică, reprezentanţii Primăriei spun că s-a lăsat suficientă lăţime pentru trotuar. "Sunt zone din municipiu unde trotuarul este mai îngust decât aici. Important este că s-a rezolvat o problemă reclamată de mulţi locatari ai blocurilor de pe strada Târgoviştei, aceea a locurilor de parcare. În total, după finalizarea lucrărilor, vor fi date în folosinţă aproape 60 locuri de parcare", ne-a declarat Vasile Trandafir, funcţionar din cadrul Primăriei, responsabil cu administrarea străzilor municipiului.

Pentru anul în curs, există în plan realizarea a 1.700 locuri de parcare în cartierele de blocuri. Acestea vor fi făcute fie prin reabilitarea parcărilor deja existente, care însă sunt aproape inutilizabile din cauza găurilor din asfalt, fie prin reamenajarea unor spaţii folosite până în prezent ca grădini improvizate de către locatarii condominiilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii