Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paralizat, dupa ce a fost lovit de vaca

Destin cumplit pentru un barbat de 70 de ani, din comuna Stancuta. Costica G. a ramas paralizat de la briu in jos, dupa ce fost lovit de animalul cel mai drag din gospodarie, vacuta Florica. Bovina era bolnava si batrinul chemase medicul veterinar, pentru a-i face o injectie, iar inainte de a-i face tratamentul, a legat-o cu lantul de un suport metalic, ca sa nu fuga. La putin timp dupa aceea, proprietarul a vrut sa o mulga. Foarte speriata de injectie, vacuta s-a smucit brusc, a rupt lantul cu care era prinsa si si-a lovit stapinul, cind acesta a atins-o la uger. Barbatul a fost aruncat peste suportul metalic, lovindu-se grav la coloana vertebrala si paralizind pe loc, de la briu in jos. Victima fost transportata intii la Spitalul Judetean Braila, de unde a fost transferata la Galati, leziunile fiind extrem de grave.
De pe patul de spital, Costica G. a povestit ca are vacuta de 5 ani, si s-a dovedit foarte blinda, dovada ca nu l-a mai atacat niciodata:
"E foarte blinda, saraca, dar in ultimul timp avea o problema la uger. Totul s-a intimplat in momentul in care am vrut sa o mulg si i-am atins zona dureroasa. Nu inteleg ce s-a intimplat, o durea, era speriata, si m-a lovit" .
"Ea a fost legata cu lantul metalic de coarne, cind i-a facut injectia si s-a speriat. Cind al meu s-a apropiat, a tras tare, de sperietura, probabil, a rupt lantul si l-a lovit pe barbatu-meu, a venit gramada peste el, aici. Noroc ca nu am fost aici, sa vad toata nenorocirea, ca eu sint bolnava de diabet si cred ca, de sperietura, lesinam. A venit Salvarea, l-a pus culcat in iarba, ca nu se mai putea misca si apoi l-au dus la spital", ne-a spus Stana G., sotia victimei.
Medicii sint extrem de rezervati in privinta pacientului. "Nu-si putea misca picioarele, asta in limbajul nostru inseamna paraplegie. Particularitatea este ca afectiunea s-a instalat in urma unui traumatism, a fost impuns de vaca. S-a produs o fractura de vertebra cu afectare medulara", a declarat dr. Mihai Bucatanschi, purtator de cuvint al Spitalului de Urgenta Galati.
In urma acestui accident stupid, barbatul de 70 de ani o sa ramina imobilizat intr-un scaun cu rotile.
Categorie articol: 

Comentarii