Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pantilimon a fost împrumutat la Manchester City, englezii având opţiune de cumpărare

"Mai sunt cateva detalii de pus la punct, dar totul este bătut în cuie. Vom face publice datele acestui transfer luni. Da, în principiu este vorba despre un împrumuut, cu opţiune de cumpărare. Am preferat ca jucătorul să ajungă la Manchester City în dauna celor de la Udinese, pentru că este vorba despre unul dintre cele mai bogate cluburi din lume şi, pe de altă parte, pentru că oarecum negocierile cu italienii au fost bulversate, pentru că s-au făcut prin intermediari. Ne-a interesat în principal oferta celor de la Manchester City, pentru că este o sumă mare pentru Poli, dar şi pentru fotbalul românesc, dar şi pentru că e vorba de renume", a spus Stanciu la Sport.ro.
Oficialul grupării timişorene a adăugat că negocierile dintre Politehnica Timişoara şi Manchester City s-au desfăşurat direct între cluburi, fără intermediari, şi că primele contacte au fost stabilite după meciurile disputate de cele două echipe în preliminariile Ligii Europa, în sezonul trecut.
"Este clar că Pantilimon are şansa a doua, dar este un fotbalist tânăr şi el va fi rezervă la City. Cred că aşa trebuie pusă problema, are 24 de ani, de-abia a intrat de 1-2 ani în circuitul echipei naţionale, deci eu cred că are toată cariera înainte. Este important să rămână la City, să facă o figură frumoasă şi cred că nu va vea probleme să se adapteze. Antrenorul Roberto Mancini şi l-a dorit foarte mult, la fel şi ceilalţi din conducerea clubului englez", a precizat Stanciu, care a adăugat că cel mai probabil Politehnica Timişoara va mai transfera în străinătate un jucător.
Site-ul oficial al grupării engleze a anunţat, vineri după-amiază, transferul portarului echipei Politehnica Timişoara, Costel Pantilimon, adus ca rezervă a titularului Joe Hart, însă după câteva ore ştirea a fost retrasă de pe pagina web.
Referitor la acest aspect, impresarul Ioan Timofte a declarat, vineri, la Sport.ro, că Pantilimon trebuie să treacă prin unele formalităţi necesare în Marea Britanie pentru a obţine permisul de muncă la Manchester City. "Cetăţenii români şi bulgari în orice domeniu din Marea Britanie au mai multe formalităţi de făcut", a spus Timofte.
Site-ul Sport.ro a anunţat, sâmbătă, că Pantilimon a revenit în România în cursul zilei şi s-a alăturat lotului echipei naţionale, care se pregăteşte în vederea meciului amical cu San Marino.
Categorie articol: 

Comentarii