Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Panouri de orientare rutieră de toată jena, prin intersecţiile municipiului

• un astfel de panou se găseşte în intersecţia străziilor 1 Decembrie 1918 şi Roşiori: este mâncat de rugină şi obturat de crengile unui copac, iar informaţiile oferite şoferilor nici măcar nu mai sunt de actualitate

 

E mai bine de 10 ani de când drumurile judeţene au trecut la categoria drumuri naţionale. Mult timp, această modificare nu s-a regăsit şi pe indicatoarele rutiere suspendate pe podul CFR de la Şoseaua Râmnicu Sărat. Cu chiu şi vai, la un semnal al ziarului nostru, s-a făcut corectura necesară, însă intervenim din nou , în alt caz. Este vorba de panoul în consolă şi de orientare rutieră, de la intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Roşiori. Acesta nu numai că nu este actualizat dar se află şi într-o stare deplorabilă, fiind mâncat de rugină. Mult, de ceva vreme nu poate fi deloc observat de către conducătorii auto, deoarece copacul din faţa sa, crescând deja mare, îl obturează complet. În plină vegetaţie şi sănătos,  acesta nu poate fi tăiat, aşa cum s-a procedat cu arborele din spatele panoului. Care, ani de zile a stat uscat şi plin de boli şi dăunători,până când (firesc) s-a pus drujba pe el. Acum, Primăria şi cei de la CNAIR trebuie să găsească o soluţie privind amintitul panou inutil şi derutant privind orientarea rutieră.

Recent, conducerea Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală ne informa că a comandat 10 panouri de orientare care urmează să fie poziţionate în câteva zona intens circulate din oraş. Totodată, SUPAGL a mai achiziţionat şi 1.300 de indicatoare rutiere. Atât indicatoarele cât şi panourile de orientare a fost livrate de firma “Kiss Unicum” SRL Mureş, iar valoarea totală a achiziţiei se ridică la 135.459 lei plus TVA.
Categorie articol: 

Comentarii