Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Panică în Vidin: Scandalagiu încătuşat în zona Liceului Progresul şi internat la Psihiatrie

un scandal monstru s-a produs, marţi seara, pe Calea Galaţi, vinovat fiind un brăilean care alerga de colo-colo producând panică printre trecători • poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind sesizaţi chiar de mama scandalagiului • era vorba despre un brăilean de 36 de ani, care a fost prins lângă Liceul Progresul şi încătuşat, pentru că era violent şi voia să fugă

 

Oameni speriaţi în stradă, neînţelegeri între lucrătorii de la Ambulanţă şi poliţişti, scandalagiu încătuşat şi internat la Spitalul de Psihiatrie. Marţi seara, un bărbat de 36 de ani a creat haos pe Calea Galaţi, în mijlocul străzii, prin comportamentul său determinându-i pe trecători să se ferească din calea lui. Totul s-a produs în zona Liceului Progresul, poliţiştii fiind chemaţi la faţa locului chiar de mama celui pus pe scandal. Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, în seara de 10 septembrie, la ora 19.30, poliţiştii au fost solicitaţi prin apel 112 de o femeie care cerea internarea fiului său, pentru că făcea scandal pe stradă. Poliţiştii s-au deplasat în cartierul Vidin şi au reuşit să îl depisteze pe bărbatul care provoca scandal. Întrucât era violent şi încerca să fugă, poliţiştii au fost nevoiţi să îl încătuşeze pe bărbat. El a fost transportat apoi la Spitalul de Psihiatrie.

Potrivit unor martori, după sosirea Ambulanţei la faţa locului, între personalul medical şi poliţişti au apărut unele neînţelegeri. “Îmi este frică să îl iau în maşină, ce vreţi să mă strângă de gât!?”, a spus asistenta. Pe de altă parte, poliţistul îi explica că asta este procedura legală, şi că ambulanţa trebuie să îl preia pe bărbat pentru a-l transporta la spital. Poliţiştii nu au voie să îi însoţească pe cei preluaţi de ambulanţă, deşi este logic că, în anumite situaţii, personalul medical stă cu teamă atunci când transportă un individ pus pe scandal.

Marţi seara, totul s-a încheiat cu bine, bărbatul de 36 de ani ajungând până la urmă la spital, unde a fost şi internat. Potrivit poliţiştilor, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 lei conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii