Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Panică în curtea Spitalului 3 din Hipodrom: un şofer a lovit ţeava de gaze

miercuri seara, un şofer a efectuat manevra de mers cu spatele în parcare şi a lovit o ţeavă de gaze • un martor ne-a spus că a văzut cum ies gaze şi i-a fost teamă de o explozie, însă, din fericire, nu s-a întâmplat ceva grav

 

Ţeavă de gaze fisurată în curtea Spitalului 3 din cartier Hipodrom, miercuri seara, în jurul orei 20.00, după ce un autoturism a dat cu spatele şi a lovit conducta. Acesta a fost mesajul transmis cu disperare la numărul de urgenţă 112 de oamenii care se aflau în curtea spitalului şi s-au speriat de moarte.

Un martor ne-a spus că era în zonă şi a văzut cum ies efectiv gaze, după lovitura puternică, însă din fericire pompierii au intervenit imediat, aşa că nu s-a întâmplat nimic grav. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări şi au stabilit că un şofer care era cu autoturismul în curtea unităţii medicale nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele în parcare şi a lovit ţeava de gaze.

S-a dat imediat alarma, iar oamenii au plecat rapid din zonă temându-se de ce e mai rău. “De la o ţigară aprinsă sau de la o scânteie putea face explozie. Chiar ne-am speriat!”, ne-a spus un bărbat.
Categorie articol: 

Comentarii