Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pandurii Tirgu Jiu a renuntat la Radovanovici

Clubul Pandurii Tirgu Jiu va renunta la serviciile atacantului Igor Radovanovici, care a fost trimis deja sa se pregateasca cu echipa satelit EMC Rovinari si va fi pus pe lista de transferuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Deocamdata va pleca de aici Igor Radovanovici, care va fi pus pe lista de transferuri si cu el vor mai parasi cantonamentul inca trei jucatori care au fost in probe. Dintre cei vechi nu mai pleaca nimeni in acest moment, dar este posibil sa mai plece in viitor. Mai e o saptamina de pregatire si verificare in care toti au ocazia sa confirme ca merita sa joace la Pandurii. Pe partea dreapta avem acum trei jucatori, Mindrean, Popete si brazilianul Jackson, iar pe stinga tot trei, Dragomir, Hadzic si Cleber", a spus Condescu.
Tot vineri a parasit cantonamentul si mijlocasul Dorin Cristache, care a fost in probe la Pandurii.
Pe de alta parte, fundasul Adrian Rusu de la Rapid a ajuns joi seara in cantonamentul echipei Pandurii din Austria, insa Condescu a precizat ca nu a ajuns la un acord cu oficialii giulesteni in ceea ce priveste transferul fotbalistului. "Nu am perfectat nimic cu cei de la Rapid. George Copos spune ca nu se mai ocupa el de transferuri. Adrian Rusu este in cantonament la noi, a venit de joi seara, dar nu am definitivat nimic cu Rapid. Ramine sa vedem ce se va intimpla, vom vorbi cu ei si vom vedea ce facem cu el. Deocamdata doar cei sase au semnat, doi sloveni si patru brazilieni. Rusu este deocamdata in probe pentru ca nu ne-am decis si nu am negociat absolut nimic cu el sau cu clubul Rapid", a afirmat Condescu.
Oficialul gorjenilor a precizat ca Pandurii mai au stabilite in Austria doua jocuri amicale si vor mai perfecta inca doua pina la revenirea in tara: "Jucam miine cu Admira Wacker si e stabilit si amicalul cu Levski Sofia in ultima zi de cantonament a noastra si vor mai fi inca doua jocuri intercalate intre acestea pentru ca antrenorul Eugen Neagoe sa ii poata folosi pe toti jucatorii. Probabil vor fi stabilite pentru luni si marti, dar o sa ne comunice miine impresarul care sint echipele cu care vom juca".
Pandurii au anulat in ultimele trei zile doua jocuri amicale din cauza vremii care nu permitea jucarea acestora. "Nu am mai jucat cu Dinamo Kiev pentru ca a plouat, asa e vremea la munte, capricioasa. A cazut o ploaie si o lapovita de ii nenoroceam si noi si ei pe fotbalisti daca ii lasam sa joace. Si ei au fost de acord sa-l anulam. Nu se putea juca pe vremea aceea. A plouat si dupa aceea seara pina am ajuns la cantonament", a explicat presedintele Condescu anularea meciului amical cu Dinamo Kiev de joi.
Categorie articol: 

Comentarii