Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pandurii Tirgu Jiu - Poli Iasi 1-0

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Poli Iasi, intr-un meci disputat in etapa a XXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Adrian Popescu, in minutul 90a3, care a reluat cu capul din opt metri dupa o prelungire a lui Liviu Mihai.
Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele doua linii de asistentii Costin Florescu si Eduard Cringasu. Rezerva a fost David Radu.
Observatorii intilnirii au fost Mircea Stoenescu si Ioan Muresan.

Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti 0-0

Echipa Rapid Bucuresti a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, din etapa a XXI-a a Ligii I, disputat pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
In minutul 43 al intilnirii, antrenorul Universitatii Craiova, Stefan Stoica, a fost trimis in tribuna pentru proteste. Acesta i-a reprosat arbitrului Vasile Bratu faptul ca i-a acordat un cartonas galben lui Njock, care l-a amenintat cu pumnul pe tusierul Cristian Nica. Initial, Stoica a refuzat sa paraseasca spatiul tehnic, abia dupa aproximativ doua minute de parlamentari plecind de pe banca si urcind in tribuna.
Meciul s-a jucat pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" deoarece gruparea Universitatea Craiova a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF cu disputarea a doua meciuri la o distanta de cel putin 150 de kilometri de propria arena, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la intilnirea cu Steaua, din etapa a XIX-a a Ligii I.

FC National - CFR Cluj 0-1

Singurul gol al partidei a fost reusit de Silva, in minutul 84, cind a reluat cu capul o centrare de pe partea dreapta, trimitind mingea in coltul lung al portii aparate de Eugen Nae.
In minutul 44 al partidei, dupa o ratare a lui Herea, singur cu portarul Stancioiu, antrenorul Sorin Cirtu l-a apostrofat pe jucator, dupa care a fugit spre panourile publicitare din dreptul bancii tehnice si a darimat unul cu piciorul.
Partida a fost arbitrata la centru de Tiberiu Lajos, ajutat la cele doua linii de Octavian Sovre si Catalin Savu. Arbitru de rezerva a fost Marius Bocaneala.
Observatorii intilnirii au fost Iosif Urs si Daniel Prodan.

UTA Arad - FC Arges 0-0

Echipa UTA Arad a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, simbata, pe teren propriu, in compania formatiei FC Arges, in etapa a XXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In minutul 42, Bogdan Apostu a marcat pentru UTA Arad, insa reusita sa a fost anulata pe motiv de ofsaid.
Din minutul 80, FC Arges a evoluat in inferioritate numerica, Ilie Poenaru fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Anton Helesteanu, ajutat la cele doua linii de asistentii Dragos Iliescu si Cornel Avram. Rezerva a fost Orlando Trandu.
Observatorii intilnirii au fost Doru Neagu si Constantin Stefan.

Unirea Urziceni - Farul Constanta 0-1

Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 82, de Iulian Apostol, care a transformat un penalti dictat dupa ce tot el a fost faultat in careu de Haciatrian.
Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de asistentii Adrian Vidan si Eduard Ungureanu. Rezerva a fost Mugurel Vadan.
Observatorii intilnirii au fost Adrian Ionescu si Corneliu Sorescu.
Categorie articol: 

Comentarii