Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pandurii Tirgu Jiu a plecat de la Kaprun cu o zi mai devreme decit era programat

Formatia Pandurii Tirgu Jiu si-a devansat cu o zi revenirea in Romania, dupa stagiul de pregatire din Austria, din cauza ploilor care au dus la anularea a patru meciuri amicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am plecat spre tara pentru ca nu se mai poate sta aici din cauza ploilor. Nu avem ce face aici in aceste conditii. Nu se poate asa ceva, ce am patit aici cu ploile acestea care ne-au impiedicat sa mai jucam, este incredibil. Ne-au distrus cantonamentul. Ne-au distrus pregatirea ploile in aceasta saptamina de cind ne-am mutat la Kaprun. Efectiv asa ceva nu am vazut niciodata, a plouat in fiecare zi. E incredibil ce vreme am avut aici", a declarat tehnicianul Eugen Neagoe.
Antrenorul crede ca partea cea mai reusita a pregatirii a fost cea de la Obertraun, acolo unde macar terenurile de pregatire au fost foarte bune: "Era mai bine unde am fost in primele zece zile de pregatire, la Obertraun, dar nu am putut sa ne mai pregatim acolo pentru ca erau locurile rezervate de un an de zile pentru echipele care aveau programare acum. Era mult mai bine acolo, chiar foarte bine a fost, e o baza de pregatire senzationala dar, din pacate, si acolo ploua acum si nu mai au voie pe terenuri".
Neagoe a explicat ca au fost cazuri in care administratorii terenurilor nu permiteau accesul pe gazon pentru a nu-l strica, dar si cazuri in care tehnicienii adversarilor refuzau sa intre pe teren cu echipa. "Uneori ne interziceu proprietarii sa intram pe terenuri, dar la ultimul meci anulat nu a vrut antrenorul celor de la Lech Poznan sa intre cu echipa si sa joace. Ei au venit la teren echipati ca si noi, am intrat pe teren dar ei nu au vrut sa mai joace", a mentionat Eugen Neagoe.
Neagoe este dezamagit de faptul ca din opt meciuri cit programase pentru aceasta perioada va disputa doar cinci: "In loc de opt jocuri cite aveam programate pina incepe campionatul o sa avem doar cinci cu tot cu cel de prezentare cu Radnicki Nis. Dar asta e situatia, nu e nici o tragedie".
Pandurii au anulat din cauza ploii doua meciuri in cantonamentul de la Obertraun cu Jalghiris Vilnius si Dinamo Kiev si doua in cel de la Kaprun, cu Lech Poznan si NK Drava. In ultima clipa, Pandurii Tirgu Jiu a renuntat si la meciul amical cu Levski Sofia, programat simbata. "Nici nu Levski nu mai jucam pentru ca ei vor sa jucam simbata seara. Dar eu le-am trimis de doua saptamini programul in care am cerut sa jucam dimineata. Daca ei nu se tin de cuvint si nu respecta programul e problema lor. Eu voiam sa joc dimineata si nu dupa-amiaza ca sa pot sa plec apoi spre Romania. Jucatorii au facut o refacere seara dupa meciul cu Gloria si am plecat spre tara. Simbata sintem acasa si luni incepem antrenamentele", a afirmat Neagoe.
Pandurii Tirgu Jiu a sustinut doar patru jocuri amicale in Austria, cu FC Neftci, scor 3-0, cu Burghausen, scor 0-0, cu Admira Wacker, scor 1-1, si cu Gloria Buzau, scor 1-0. Pina la reluarea campionatului Pandurii mai sustin un singur amical, cu echipa sirba de liga a doua Radnicki Nis.
Categorie articol: 

Comentarii