Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pană de curent din cauza vântului puternic

• 10 echipe de intervenţie de la Electrica au lucrat pentru realimentarea localităţilor afectate • mai multe linii aeriene au fost avariate şi 25 de puncte de transformare au rămas fără curent

 

Vântul puternic de miercuri noaptea a lăsat pe întuneric mai multe localităţi din judeţul nostru, după ce au fost înregistrate mai multe avarii la câteva linii aeriene. Potrivit unui comunicat al companiei de distribuţie a energiei electrice, miercuri, 8 februarie, la ora 22.00, erau nealimentate localităţile: Ştefan Ghiorghiu, Chioibăneşti, Pribeagu, Sătuc, Galbenu, Tintecani, Jirlău, Drobu şi Udreşti.

Între timp, în dimineaţa zilei de ieri, au mai apărut şi alte localităţi care nu aveau curent electric, pe măsură ce se reuşise remedierea avariilor şi realimentarea la o parte dintre localităţile din primul lot. Astfel, joi, 9 februarie, în jurul orei 12.00, figurau ca nealimentate localităţile Chioibăneşti, Chichineţu, Jirlău, Drogu, Zanfireşti, Gabrielescu, Căldăruşa, Galbenu, Sătuc şi Pîntecani. Până după-amiază s-a reuşit rezolvarea tuturor problemelor în reţea.

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord – Sucursala Brăila a anunţat că a avut pe teren 10 echipe de intervenţie, care au acţionat încontinuu pentru remedierea defecţiunilor apărute şi realimentarea consumatorilor afectaţi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii