Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pamela", "mireasa" puscariasilor, se intoarce

Detinutul care "a facut cariera" in mediul privativ de libertate sub numele de "Pamela", gratie inclinatiilor sale sexuale, a ajuns din nou in Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Braila, de asta data fiind "linistit" cu o condamnare de 10 ani de inchisoare, sub aspectul savirsirii a nu mai putin de 63 furturi. Altminteri, Nicusor Dobrota este recidivist-sadea, numarindu-se printre puscariasii necautati de familii, suspectati ca, in libertate, neavind nici casa, nici masa, comit fapte penale pentru a avea un adapost.
De data aceasta, o instanta braileana l-a "adapostit" pe Nicusor Dobrota pentru mai multi ani, asa incit abia dupa aproape 7 ani, acesta va putea fi liberat conditionat. Faptele pentru care "Pamela" a ajuns acum dupa gratii nu sint dintre acelea cu violenta, ci furturi marunte Fiind insa de ordinul zecilor, pedeapsa a sarit la 10 ani. La marirea cuantumului pedepsei au contat si zilele "coada" de inchisoare, citeva sute, pe care braileanul le avea in circa.

"Pamela", spaima boxelor si a masinilor

Inspectoratele de Politie din judetele Braila si Tulcea, in speta lucratorii de la Cercetari Penale, au muncit, luni de zile, pentru a proba faptele a patru insi, unii recidivisti-sadea, care au comis 63 de spargeri si furturi, fapte altminteri comune, insa ramase in dosarele Politiei ca fiind cu "autori necunoscuti". Intre infractorii respectivi se numara si Nicusor Dobrota, cunoscut in lumea puscariasilor sub porecla de "Pamela", din cauza orientarii homosexuale.
"Un colectiv compus din lucratori de la Birourile de Investigatii Criminale, Ordine Publica si Cercetari Penale au instrumentat o cauza complexa privind un grup de persoane care au savirsit 63 de fapte penale", ne-a informat Politia Braila. A fost probata intreaga activitate infractionala a lui Nicusor Dobrota, zis "Pamela" (34 de ani), din Braila, recidivist post-condamnatoriu, liberat conditionat din Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Braila, in 2005. Acesta, impreuna cu alte persoane, a comis 63 de furturi (din autoturisme, din boxe, de biciclete si alte bunuri), cauze inregistrate, initial, in evidentele Politiei cu autori necunoscuti. Parte dintre ceilalti infractori au fost incarcerati. Totalizindu-se valorile rezultate in urma expertizarii tehnice a bunurilor recuperate, cit si a celor rezultate in urma confruntarii cu preturile din magazine de profil a bunurilor nerecuperate, s-a stabilit ca prejudiciul total creat prin savirsirea infractiunilor este de 138.783.000 lei vechi, prejudiciu nerecuperat.
Cercetarile au stabilit ca Nicusor Dobrota, singur sau impreuna cu alte persoane, in mod repetat, atit pe timpul zilei, cit si noaptea, a sustras prin efractie si folosind chei potrivite mai multe bunuri si acte de identitate din autoturisme, dar a si participat la spargerea mai multor boxe din subsolurile unor blocuri. Practic, anchetatorii au identificat, la fata locului, amprente, urme directe ale lui Nicusor Dobrota. El a incercat, chiar, sa sustraga un autoturism, prin efractie, din loc public, cu scopul de a-l folosi pe nedrept. Dobrota a mai fost prins si dus in fata instantei, insa judecatorii nu l-au arestat fiindca faptele sale nu prezentau pericol social, iar de cele mai multe ori prejudiciul era foarte mic. Apoi, cind i-a adunat si "restanta" de zile de puscarie si i-a contopit pedepsele, tinindu-se cont si de faptul ca era in stare de recidiva, instanta l-a condamnat la 10 ani. O vreme, Dobrota s-a sustras executarii mandatului de inchisoare.
Potrivit Politiei, "pe 8 august a.c., politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Compartimentul Furturi din Auto l-au identificat si retinut pe D.Nicusor (36 de ani), din Braila, pe numele caruia a fost emis mandat de executare a pedepsei de 10 ani Inchisoare pentru savirsirea mai multor furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului Braila. Autorul a fost Incarcerat In Arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, iar cercetarile continua pentru stabilirea Intregii activitati infractionale".
Dobrota urmeaza a fi transferat la Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Braila.

"Mireasa" puscariasilor

Cu ani in urma, in vremea in care era tot in inchisoare, "Pamela" le-a relatat reporterilor nostri ca ii place sa fie "fetita" inchisorii, ca intretine raporturi homosexuale contra tigari "de bune" (cu filtru). Tot atunci, Dobrota a "pozat", in dreptul gratiilor (vezi foto) fiind foarte incintat de postura in care se afla, de atentia care i-o acordau ceilalti detinuti. Surse din cadrul Penitenciarului cu Regim de Maxima Siguranta Braila ne-au informat, ieri, insa, ca-l vor izola cit le va sta in putinta pe Nicusor Dobrota si ca nu vor facilita relatiile homosexuale in spatele gratiilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii