Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pamela Anderson nu mai divorţează. Deocamdată...

Pamela Anderson a decis să acorde căsniciei sale cu Rick Salomon o nouă şansă şi a depus în instanţă o cerere oficială prin care solicită justiţiei americane să anuleze procedura de divorţ pe care actriţa canadiană o iniţiase la începutul lunii iulie.
Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului "Baywatch", a decis să pună capăt căsniciei sale cu producătorul de film Rick Salomon pe 3 iulie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Totuşi, starleta canadiană a alimentat zvonurile despre o împăcare, după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Solomon la doar două săptămâni după ce a depus cererea de divorţ, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro.
Potrivit revistei People, vedeta nord-americană a depus, pe 21 august, la un tribunal din California cererea prin care a solicitat instanţei să stopeze procedura de divorţ.

A doua căsătorie cu Rick

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.
Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.
Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.
Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.
Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii