Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paleologu vede bătălia decisivă din 2012 pe electoratul dintre PDL şi PNL

"Până în acest moment mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am stabilit la începutul campaniei, anume să deschid o dezbatere în partid, să propun anumite idei, să detensionez atmosfera şi într-adevăr am reuşit, poate nu în întregime, dar, oricum, cred că acest lucru a contribuit la o mai bună şi mai vie dezbatere în partid. Deci, din punctul meu de vedere, până acum a fost un succes pe toată linia. Am şi spus, fiecare vot în plus faţă de al meu propriu este o victorie şi un lucru de care sunt mândru", a declarat Paleologu. Întrebat dacă se vede în turul doi, Theodor Paleologu a răspuns: "Ar fi foarte interesant, dar n-aş vrea să fac genul acesta de proiecţii".

Deputatul PDL spune că în Partidul Democrat Liberal "sunt mulţi oameni inteligenţi, mulţi oameni cu umor". "Eu cred că umorul şi seriozitatea merg bine împreună, nu se exclud reciproc, ba chiar, dimpotrivă, seriozitatea autentică se acompaniază adesea cu un grăunte de sare, ca să spun aşa", explică Theodor Paleologu.

Solicitat să-şi descrie moţiunea într-o frază, el a declarat: "Bătălia decisivă în 2012 se va duce pe frontul liberal, în electoratul urban, electoratul dintre PDL şi PNL. Aici pot aduce o contribuţie esenţială".
Categorie articol: 

Comentarii