Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"PAL", singura prezenta braileana la BIFE - TIMB 2008

In cursul saptaminii viitoare va avea loc deschiderea oficiala a Tirgului International de mobila, decoratiuni interioare, echipamente si SDV-uri pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului BIFE - TIMB, eveniment expozitional organizat de catre "Romexpo". Potrivit organizatorului, la acest tirg, ajuns in acest an la editia a XVII-a, s-a inscris, pina in prezent, doar un singur expozant din Braila: SC "PAL" SA. De mentionat este ca aceeasi societate a fost singura care a reprezentat Braila si la editia de anul trecut.
Pavilionul in cadrul caruia SC "PAL" urmeaza sa expuna este acela de mobila. Concret, firma va expune mobila de bucatarie, mobilier pentru birouri, precum si mic mobilier din pal melaminat.
"Speram ca si la cea de-a XVII-a editie acest eveniment expozitional sa reflecte dezvoltarea acestui sector deosebit de important al economiei romanesti. An de an, BIFE TIMB a inregistrat o dinamica ce a confirmat interesul expozantilor, firmelor de prestigiu, dornice de realizarea unor contacte directe cu beneficiarii si de cistigarea unor potentiale piete externe. Aprecierea de care se bucura este demonstrata prin numarul mare de participanti, care se ridica la aproape 550 de expozanti din 18 tari", se arata intr-un comunicat de presa al "Romexpo". Pe toata perioada tirgului, "Romexpo" mai organizeaza o serie de manifestari conexe ce vor avea loc in salile Complexului Expozitional "Romexpo".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii