Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paşte la arest pentru atacatorul de la Mall

la data de 24 aprilie, judecătorii Tribunalului Brăila au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Parfenie Marius Valentin • acesta va sta în spatele gratiilor până la sfârşitul lunii mai

 

Inculpatul Marius Valentin Parfenie, atacatorul de la Mall, nu scapă de măsura arestului preventiv nici măcar de Paşte. La data de 24 aprilie, judecătorii Tribunalului Brăila au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul trimis în judecată la data de 29 martie de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Parfenie este acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, părăsirea locului accidentului, tulburarea ordinii şi liniştii publice. “Menţine în continuare măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Parfenie Marius Valentin pentru perioada 24.04.2019 - 23.05.2019 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, este soluţia instanţei.

Reamintim că, în ziua de 11 noiembrie, tânărul de 20 de ani, Marius Valentin Parfenie, a intrat cu maşina în persoanele aflate la intrarea în Brăila Mall. Anterior, acelaşi tânăr l-a înjunghiat cu cuţitul pe vânzătorul unui autoturism, după ce a pozat în cumpărător al maşinii, şi apoi a lovit intenţionat pe şoseaua de Centură doi bărbaţi, angajaţi “Braicar”. Zece persoane au ajuns la spital, printre care şi copii. La data de 12 noiembrie, judecătorii Tribunalului Brăila au dispus arestarea preventivă, inculpatul fiind încarcerat în Arestul IPJ Brăila. Măsura a fost prelungită lună de lună.
Categorie articol: 

Comentarii