Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Păun vrea curăţenie şi pază în cimitirele din Brăila

• consilierul municipal Dan Păun (preşedinte interimar al PPUSL Brăila) a solicitat, în cadrul celei mai recente şedinţe a CLM Brăila, să primească un răspuns privind măsurile care se pot lua pentru curăţenia şi paza în cimitire • întrebările acestuia au rămas fără răspuns, deoarece directorul SUPAFLC, Emilena Huiu nu era prezentă la şedinţă pentru a-şi exprima punctul de vedere

 

Cimitirele din Brăila au intrat în atenţia aleşilor locali. Mai exact, în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a Consiliului Local Municipal Brăila, PPUSL-istul Dan Păun a solicitat, la rubrica “Alte probleme” să i se răspundă ce măsuri ia conducerea Serviciului de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi Cimitirelor (SUPAFLC) privind asigurarea curăţeniei în cimitire, dar şi a pazei.

“Am văzut că s-au făcut nişte lucrări de înfrumuseţare a gardurilor cimitirelor din Brăila. Aş vrea să ştiu când are de gând doamna director să repare şi restul împrejmuirilor cimitirelor? Şi, de asemenea, am văzut că au mărit tarifele la cimitire şi vreau să ştiu ce măsuri ia în acest context, ca să înceteze aruncarea de gunoi în cimitire şi pentru stoparea distrugerii obiectelor, bunurilor persoanelor din cimitire. Pentru că brăilenii plătesc o taxă anuală şi beneficiază de curăţenie, de înlăturarea gunoiului şi de pază”, a declarat Păun.

Din păcate, Emilena Huiu, directorul SUPAFLC Brăila nu era prezentă la şedinţa, care a avut loc prin sistem video, la finele lunii iunie, astfel că întrebările au rămas fără răspuns deocamdată.
Categorie articol: 

Comentarii