Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Păun a prins glas de când e șef de partid. El vrea ședințe CLM, față-n față, la fel ca ședințele de guvern

* asta a reclamat consilierul municipal Dan Păun, în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CLM Brăila * acesta a dorit să sublinieze că Guvernul PNL nu își respectă propriile decizii, însă nu a scăpat ”netaxat” de consilierul liberal Petrică Popa

 

Consilierul municipal Dan Păun (președintele interimar al PPUSL Brăila) s-a arătat deranjat de faptul că membrii CLM Brăila au fost convocați la ședința ordinară prin sistem videoconferință, în timp ce membrii Guvernului PNL participă la ședințe în aceeași încăpere. Acesta a ținut să facă remarca în cadrul rubricii ”alte probleme” din timpul ședinței Consiliului.

”Mi s-a părut mie sau ședința de Guvern a avut loc într-o încăpere? Pentru că în situația aceasta apare o neconcordanță uriașă. Noi, ca autorități locale trebuie să folosim forma aceasta electronică de a ține ședințele, iar Guvernul își ignoră propriile decizii și se strânge într-o încăpere pe Calea Victoriei, unde ține ședințe. Asta așa, ca punctaj”, a declarat Păun.

Cum era de așteptat intervenția acestuia nu a putut fi ignorată de consilierii municipali PNL, care au ținut să îi dea o replică. Cel care a intervenit a fost liberalul Petrică Popa, care i-a atras atenția lui Păun că s-a revoltat cel mai probabil pentru că partidul din care face parte nu se află la guvernare.

”Referitor la ceea ce spunea domnul consilier Dan Păun. Sper că nu dorește ca Guvernul să țină comunicările în aer liber. Acea incintă de care spune domnul consilier era destul de bine securizată, din toate punctele de vedere. Nu are rost să intrăm în detalii. Dar probabil că a fost o mică «răutăciune» a domnului consilier, nemaifiind și dânsul la guvernare”, a afirmat Popa.

PPUSL-istul a dorit să precizeze că nu se ocupă de ”răutăcisme„ și că a dorit doar să sublinieze lipsa de coerență la nivelul măsurilor actualului Executiv. Mai mult, Păun a afirmat că este convins că țara ar funcționa la fel de bine și fără Guvernul Ludovic Orban, însă nu își dorește ca România să ajungă într-o astfel de situație, doar pentru că membrii Cabinetului nu se autoizolează.

”Totuși aș vrea să își asume cineva răspunderea și să deconteze ceea ce se întâmplă acum cu poporul român”, a conchis Păun.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii