Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pătârlăgeanu a fost suspendat din funcția de asistent coordonator al Corpului B

* decizia a fost luată, astăzi, de către conducerea Spitalului Județean de Urgență, după cum ne-a informat Instituția Prefectului Județului Brăila * consilierul municipal PSD, Valentin Pătârlăgeanu, a fost suspendat din funcția de asistent coordonator al Corpului B (spital dedicat COVID-19) pe durata derulării anchetei, ca urmare a acuzațiilor care i-au fost aduse privind nerespectarea protocoalelor de combatere a coronavirus * contactat telefonic, acesta nu a dorit să comenteze situația

 

Încă o veste proastă pentru consilierul municipal PSD Valentin Pătârlăgeanu: acesta a fost suspendat, astăzi, din funcția de asistent coordonator al Corpului B al Spitalului Județean de Urgență Brăila. Decizia vine ca urmare a scandalului în care acesta a fost implicat, fiind filmat și pozat pe holurile spitalului dedicat exclusiv combaterii virusului COVID-19, în timp ce făcea un instructaj personalului din subordine, fără a se respecta normele de distanțare socială. De altfel, scandal de pe urma căruia Pătârlăgeanu s-a ales cu un dosar penal, în urmă cu câteva zile.

Informația ne-a fost transmisă de către Prefectura Brăila, ca urmare a primirii unui răspuns oficial din partea conducerii SJU, după mai multe insistențe ale prefectului Cătălin Boboc.

”Vă informăm că începând cu data de 30.04.2020 asistentul coordonator - corp B din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila, Pătârlăgeanu Valentin, a fost suspendat din funcție pe perioada desfășurării anchetelor”, se arată în adresa primită de Instituția Prefectului Brăila din partea spitalului.

Contactat de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, Valentin Pătârlăgeanu a confirmat că într-adevăr a fost suspendat din funcție pe durata desfășurării cercetărilor, însă acesta nu a dorit să comenteze în vreun fel situația.

”Este o anchetă în curs. Nu doresc să fac niciun fel de comentarii”, a afirmat Pătârlăgeanu.

Reamintim că Valentin Pătârlăgeanu s-a ales cu un dosar penal după ce medicul chirurg Octavian Georgescu a distribuit pe site-urile de socializare mai multe imagini și filmări cu acesta, acuzându-l că nu a respectat normele privind combaterea COVID-19. Cazul a intrat în atenția prefectului Cătălin Boboc, care a solicitat măsuri ferme. În urma acestui scandal, în data de 28 aprilie , s-a întocmit un dosar penal pe numele lui Pătârlăgeanu, având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.
Categorie articol: 

Comentarii