Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ovidiu Stinga intentioneaza sa isi incheie cariera de fotbalist

Fostul antrenor-jucator al echipei Universitatea Craiova, Ovidiu Stinga, a declarat, joi, ca vrea sa renunte la cariera de fotbalist, precizind ca nu mai poate nici fizic si nici moral sa se ridice la cerintele Ligii I.
"Adrian Mititelu (n.r. - patronul clubului Universitatea Craiova) ma tine mereu linga el si isi doreste sa mai joc. Dar nu mai pot nici fizic si nici moral sa fiu cel de acum 4-5 ani, iar evolutia mea ar fi una modesta si nu s-ar ridica la nivelul primei divizii", a spus tehnicianul.
Stinga sustine ca in proportie de 95-99 la suta partida cu Poli Iasi din etapa a VII-a a Ligii I a fost ultima din cariera sa de fotbalist.
Comisia de Apel a FRF a respins, joi, memoriul inaintat de Universitatea Craiova, in privinta sanctionarii cu patru etape de suspendare si amenda de 7.000 de lei a lui Stinga, dictata de Comisia de Disciplina pentru faptul ca l-a lovit cu capul pe coechipierul sau Andrei Ionescu dupa meciul cu Poli Iasi.
"Din pacate nu s-a redus. Oricum nu mai era important. sint putin suparat pentru ca se poate sa fi fost ultimele clipe din viata mea de fotbalist. Si nu trebuia sa ies in astfel de ipostaze. In proportie de 95-99 la suta au fost ultimele momente din viata mea de fotbalist", a mentionat Ovidiu Stinga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii