Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul II Galati - CF Braila 2-3 Victorie in primul amical

* Bosoi, Panzaru si Mandroasa au marcat primele goluri pentru formatia braileana in 2009

Joi, CF Braila a invins-o pe Otelul II la Galati, in primul amical dupa incheierea stagiului centralizat de pregatire. Elevii lui Mihai Ciobanu si-au dominat adversarii timp de 70 de minute si se puteau impune chiar la un scor mult mai categoric daca nu ar fi ratat exasperant de mult. In primul sfert de ora al primei reprize niciuna dintre combatante nu s-a apropiat periculos de poarta adversa, insa in minutul 16 portarul gazdelor a facut eforturi serioase pentru a devia in corner mingea trimisa de Necoara din lovitura libera. Putea fi si 1-1 patru minute mai tarziu, daca Miron nu ar fi gresit putin tinta. Bosoi i-a dat din nou emotii lui Trifan dupa care a urmat deschiderea scorului. Chipciu (min. 24) a centrat in fata portii si Bosoi a marcat cu toata opozitia portarului galatean. Sase minute mai tarziu rolurile s-au inversat, numai ca Alexandru Chipciu a trimis mingea pe langa tinta. Bosoi a mai aparut o data in prim plan, dar nu a mai fost la fel de inspirat ca la faza golului, dupa care, cu cinci minute inainte de finalul primei reprize, a fost trimis la cabine deoarece si-a lovit adversarul direct, insa pentru ca a fost un joc amical, in locul lui a intrat Marius Lupu.

Mandroasa a marcat golul victoriei

Tot oaspetii au fost mai aproape de gol la inceputul partii secunde, insa galatenii au scapat cu fata curata pentru ca juniorul Rusu, adus in aceasta saptamana de la CSS Brasov a sutat in portar. La cinci minute de la reluare elevii lui Ciobanu si-au marit avantajul dupa un gol marcat cu capul de Panzaru, la o iesire inoportuna a portarului Pascal. Mitrea s-a remarcat la sutul lui Carjan, iar la faza imediat urmatoare Chipciu s-a incurcat in propriile-i driblinguri si a fost deposedat de unul dintre fundasii galateni. Din minutul 70 otelarii au pus stapanire pe mijlocul terenului si intr-un interval de cinci minute au reusit sa restabileasca egalitatea. Carjan a redus din diferenta in minutul 73, la o nesincronizare intre Mitrea si Viorel Nicolae, iar dupa alte cinci minute Stanciulescu a trimis mingea, cu capul spre propriul portar, Mitrea nu a fost atent si astfel s-a restabilit egalitatea. In plina dominare a gazdelor, CF Braila a marcat golul victoriei pe contraatac. Stanciulescu l-a vazut demarcat pe Mandroasa si noul intrat in tabara oaspetilor a trimis mingea plasat, pe langa portarul Burloiu si astfel CF Braila s-a impus cu 3-2. "S-a putut observa faptul ca a fost primul meci dupa o perioada foarte lunga de timp. Au fost probleme in defensiva, momente in care faza de atac a suferit, concret, lipsa pregatirii tehnice si-a spus de multe ori cuvantul, insa noi abia de saptamana viitoare vom lucra la acest capitol. Vor urma trei saptamani cu cate doua meciuri de verificare in fiecare dintre ele pentru imbunatatirea relatiilor de joc, pentru omogenizarea unei formule de echipa competitive cu care sa abordam returul", a declarat la finalul partidei Mihai Ciobanu.

CF Braila: Mitrea - Dragus, Olenic, V. Nicolae, Necoara - Bosoi, Pascu, Stanciulescu, Rusu - Panzaru, Chipciu. In repriza a doua au mai evoluat Botas, Costache, Balan, Marasescu, un alt junior venit de la CSS Brasov, Lupu, Mandroasa, Coman. Din lotul care a facut deplasarea la Galati au mai facut parte Dragoi si Constantinescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii