Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul Galati prezenta lotul pentru sezonul 2008-2009

Duminica dimineata, Otelul Galati isi va prezenta lotul de jucatori pe care va miza in sezonul care va incepe la sfirsitul acestei luni, iar dupa aceea elevii lui Petre Grigoras vor sustine o partida de verificare in compania echipei CF Braila.
Amicalul va avea loc pe stadionul Otelul de la ora 10.15, iar intrarea suporterilor este libera.
"Este o onoare pentru noi sa fim invitati la un astfel de eveniment si sper din tot sufletul sa ne ridicam la inaltimea pretentiilor gazdelor", a declarat Marian Neta, directorul executiv al CF Braila.
La rindul sau, Marius Stan, directorul general al FC Otelul, a precizat: "Am incercat sa aducem un adversar cu nume pentru acest eveniment, dar n-am nimerit cel mai bun moment. Am luat legatura chiar cu trei formatii din Olanda pentru meciul de prezentare si avem promisiunea uneia dintre ele ca va veni la iarna pentru partida dinaintea returului. Am dorit sa jucam chiar si cu o formatie din Bucuresti, dar programul acesteia nu-i permitea prezenta la Galati in aceasta zi. Pina la urma, important este ca fanii sa vina la stadion pentru a vedea si sustine echipa, iar eu consider ca meciul cu CF Braila va fi la fel de interesant".

"Otelarii" au revenit ieri in tara

Lotul deplasat de Petre Grigoras in cantonamentul de la Velden (Klagenfurt), ultimul din perioada precompetitionala, si-a incheiat ieri stagiul de pregatire din Austria. Dupa un antrenament programat dimineata, elevii lui Grigoras au lua masa si apoi s-au imbarcat in avionul care i-a readus in Romania. Marti, in jurul orei 16.00, jucatorii echipei FC Otelul au aterizat pe aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti.

Lotul echipei FC Otelul pentru stagiunea 2008-2009:

Portari: Gabriel Abraham, Paulius Gribauskas, Stoian Kolev;
Fundasi: Marian Carja, Sebastian Cojoc, Sergiu Costin, Silviu Ilie, Valentin Iovita, Jivko Jelev, Salif Nogo, Cristian Sirghi, Adrian Salagean;
Mijlocasi: Alexandru Bourceanu, Ramses Gado, Laurentiu Iorga, Gabriel Paraschiv, Romeo Stancu, Gabriel Viglianti, Frane Vitaici;
Atacanti: Adrian Anca, Robert Elek, Tadas Labukas, Stevo Nikolici, Marius Pena.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii