Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Orlando Bloom şi Justin Bieber, conflict din cauza femeilor

Actorul britanic Orlando Bloom a încercat să îl lovească pe cântăreţul canadian Justin Bieber într-un club din Ibiza, Spania.
La scurt timp după incident, care a avut loc în faţa restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora cântăreţul s-ar fi întâlnit cu modelul în 2012, când aceasta încă forma un cuplu cu actorul britanic, informează dailymail.co.uk.
În timp ce agenţii celor două vedete au refuzat să ofere un comentariu în această privinţă, o sursă prezentă la locul altercaţiei a confirmat incidentul pentru MailOnline.
Aceasta a declarat: "Justin a fost cordial şi totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat când l-a văzut pe Justin". "Justin s-a ferit şi astfel Orlando a ratat", a mai spus sursa citată.
"Oamenii au intervenit, au fost câteva împingeri minore şi apoi au fost despărţiţi. Justin a mai rămas pentru o perioadă", a mai spus sursa.
De asemenea, TMZ a scris că Orlando a încercat să îl lovească pe Bieber după ce acesta l-ar fi jignit pe actorul britanic.

Schimb de iubite

Mai mult timp, în presă a circulat zvonul că modelul Miranda Kerr s-ar fi întâlnit cu Justin Bieber, după unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012.
În încercarea de a-l irita mai tare pe Orlando Bloom, Bieber a publicat o fotografie cu Miranda Kerr în costum de baie şi a asociat imaginii simbolul unei coroane.
De asemenea, Orlando Bloom a fost fotografiat, în luna aprilie, la o petrecere, alături de Selena Gomez, fosta iubită a cântăreţului Justin Bieber.
Orlando Bloom, care a putut fi văzut în filme precum "Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down" (2001), "Troia/ Troy" (2004), "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2005) şi "Cei trei muschetari/ The Three Musketeers" (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul". Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă "Piraţii din Caraibe", alături de Johnny Depp. Orlando Bloom va putea fi văzut pe marile ecrane la sfârşitul acestui an în cel de-al treilea film din trilogia "Hobbitul".
Justin Bieber, în vârstă de 20 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii