Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Originalitate şi Interferenţe în Cântecul Popular Brăilean

• conferinţa se va desfăşura sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 11.00, în Sala Pro Arte a Centrului  Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila

 

Sâmbătă, 17 octombrie 2020, de la ora 11.00, în Sala Pro Arte a Centrului  Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila se va desfăşura Conferinţa Originalitate şi Interferenţe în Cântecul Popular Brăilean.

Conferinţa îşi propune să încurajeze şi să aducă la lumină cercetările din domeniul cântecului popular brăilean şi va fi susţinută de prof. dr. Alexandru Mica, folclorist, cercetător, etnograf şi etnolog, alături de prof. dr. Viorel Mortu, cercetător, critic literar şi profesor de limba şi literatura română.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, iar accesul în sală se face doar pe baza de invitaţii, eliberate gratuit de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în limita maximă a 25 de invitaţi. Intrarea se va face  după considerentul Primul sosit, Primul servit în vederea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus conform Hotarârii nr. 52 din 12 octombrie 2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii