Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ori aduce dovezi, ori impreuna, consilierii, in solidar, o vor actiona in judecata"

Liderii PSD Braila nu considera ca viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, a lamurit pe deplin declaratiile sale, privind faptul ca exista unii consilieri ai opozitiei care se lasa cumparati. Chiar daca, la solicitarile consilierilor municipali din tot spectrul politic, Vasioiu a dat trei nume, in argumentarea pozitiei sale, simplul fapt ca aceasta a precizat, in continuare, ca "mai sint si altii", spun liderii PSD, lasa loc liber oricaror interpretari. Conducerea PSD solicita, in acest context, ca viceprimarul sa nu mai lase sa planeze banuieli asupra consilierilor, la modul general, ci sa dea toate numele, si sa aduca si dovezi, in sprijinul acuzatiilor sale.
"Noi solicitam in continuare clarificari, pentru ca si pe noi ne intereseaza, ca si conducere a filialei locale, sa nu avem intre consilierii municipali mere putrede, ca sa spun asa. Si daca doamna viceprimar ne ajuta sa descoperim ce nu-i in regula la noi, sarut-mina pentru masa. Dar daca nu, are o problema cu noi, cu consilierii PSD. Nu se poate. Noi singuri ne demolam imaginea institutiilor pe care trebuie sa le privim cu respect. Acum, pe de o parte recunoaste ca pina acum au votat intr-o veselie, indiferent de interesul cui era, si acum, daca s-au suparat cu primarul, nu mai voteaza decit pentru Braila - ca parca pina acum au votat pentru Elvetia - si pe de alta arunca anumite indoieli pe spatele celorlalti, ceea ce este inacceptabil", a declarat deputatul Mihai Tudose in cadrul ultimei conferinte de presa a PSD.
Intrebat fiind ce inseamna "Daniela Vasioiu va avea o problema cu noi", Tudose a precizat: "Ma refer la toate mijloacele legale, pentru salvarea onoarei. Noi ne-am saturat sa o tot «furam» la general. Haideti sa iesim din treaba asta si sa ne aparam foarte bine imaginea. Au fost acuzati ca fac nu stiu ce jocuri si ca sint coruptibili pe nu stiu ce treburi. Ori aduce dovezi, ori impreuna, consilierii, in solidar, ii vor actiona in judecata pe autorii acestor acuzatii".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii