Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Organizaţiile din PSD Brăila, sub lupa conducerii judeţene

• întrebat ce se mai întâmplă în PSD Brăila după alegerile Europarlamentare care s-au încheiat de curând, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Ion Rotaru, a afirmat că au fost demarate o serie de analize • şeful social-democraţilor a precizat că se vor lua măsuri acolo unde acestea se impun

 

Deşi au ieşit pe primul loc în topul preferinţelor electoratului din judeţul Brăila, PSD-iştii nu au obţinut, totuşi, la Alegerile Europarlamentare din 26 mai, procentele cu care erau obişnuiţi, în special pe municipiu, unde Pro România a avut un scor un pic mai mare. Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi întrebat ce se mai întâmplă la nivelul organizaţiei judeţene a social-democraţilor după scrutinul care tocmai s-a încheiat, preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru a afirmat că toate filialele au demarat analize. În urma acestora, se va trage o concluzie finală şi se vor lua şi măsuri, a mai punctat Rotaru.

“Noi am avut o discuţie în cadrul Conferinţei Extraordinare în care s-a prezentat o informare privind rezultatele obţinute la alegeri. Dar de atunci au început analizele în fiecare organizaţie din judeţ privind desfăşurarea alegerilor, rezultatul pe care l-a obţinut fiecare, stabilirea cauzelor pentru care unele organizaţii au scăzut, precum şi ce măsuri urmează să se ia. Şi în funcţie de analiza care se face la nivelul fiecărei organizaţii vom ajunge la o concluzie finală, urmând să realizăm un plan de măsuri în funcţie de datele din fiecare organizaţie şi eventual vom acţiona dacă şi unde se impune”, a declarat Rotaru.

Sursa citată a precizat că nu a fost fixat un termen pentru încheierea acestor analize la nivelul filialelor, însă a subliniat că decizia a vizat ca procedura să se deruleze cât mai repede. Chiar şi aşa, Rotaru a recunoscut că este o perioadă delicată, în care oamenii îşi iau concedii. De asemenea, a dorit să amintească faptul că PSD-iştii au  la acest sfârşit de săptămână un Congres la nivel Naţional, ceea ce a schimbat oarecum priorităţile.
Categorie articol: 

Comentarii