Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Orban nu vizează deocamdată o carieră politică

În cadrul unui interviu, Orban a fost întrebat dacă, având în vedere că anul 2012 este unul electoral, după noua funcţie de ministru vizează o carieră politică. "Deocamdată, nu. Ce va fi în continuare o să vedem. Deocamdată, acţiunile pe care le fac sunt în interesul general, nu sunt în interesul unuia sau al altuia. Cred că toată lumea ar trebui să fie convinsă că eu ar trebui să reuşesc. Cred că am demonstrat de-a lungul întregii mele cariere că ceea ce am spus, am respectat", a completat el.
Orban a mai fost întrebat şi dacă a avut vreo discuţie cu Traian Băsescu sau cu liderii PDL despre eventualitatea de a deveni prezidenţiabilul democrat-liberalilor în 2014. "Credeam că nu există întrebare care să mă surprindă, dar m-a surprins întrebarea dvs. Răspunsul meu este categoric, nu", a răspuns el.
Totuşi, ministrul nu a exclus că în 2014 poate fi pe buletinul de vot. "Nu am spus lucrul ăsta (că nu voi fi prezidenţiabilul PDL - n.r.). V-am spus că, în mod categoric, nu am avut niciun fel de discuţie legată de implicarea mea în politică. Îl respect pe preşedintele României pentru faptul că nu mi-a impus niciun fel de condiţii în activităţile pe care le-am desfăşurat, atât ca şi consilier prezidenţial pe problematica afacerilor europene, şi acum ca ministru", a completat Orban.
Categorie articol: 

Comentarii