Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt victime in urma unui accident dintre un taxi si un maxi -taxi

Cursa cu ghinion. Ieri dimineata, o taximetrista a executat o manevra de intoarcere neregulamentara, pe strada Scolilor, si a provocat rasturnarea unui maxi-taxi plin de calatori. Taximetrista tocmai luase o clienta si a incercat sa intoarca, insa nu s-a asigurat, si a lovit din plin microbuzul care venea din spate. In urma impactului, soferul microbuzului a pierdut controlul volanului, a intrat peste o bordura si s-a rasturnat la 90 de grade pe sosea. Martorii spun ca s-a auzit o bubuitura foarte puternica, opt persoane fiind ranite. Cele mai grave rani le-a avut pasagera din taximetru, care a fost lovita puternic la cap. Alti sapte pasageri din vehiculul rasturnat, care au fost scosi cu greu prin usa din spate, s-au ales cu contuzii. "Am vazut-o, saraca de ea! I-a intrat gitul in volan! Era lovita rau si pasagera din maxi-taxi. Ca nu le mai ajunge, se grabesc sa faca bani si te omoara, urci intr-un taxi, sa ajungi unde ai treaba, si ajungi la spital!", a comentat o femeie. "S-a auzit o bubuitura, am crezut ca-i o explozie acolo, dar a fost bufnitura, cind s-au lovit", a povestit un trecator.
"Un accident de circulatie cu un maxi-taxi, opt victime, una din ele mai grava, cu un traumatism cranio-cerebal inchis, contuzie cerebrala, ceilalti sapte cu policontuzii. Li s-au acordat ingrijirile medicale si au fost transportati la spital, pentru investigatii suplimentare", ne-a declarat dr. Florin Stefan, directorul SAJ Braila.
"Accidentul s-a produs pe fondul intoarcerii unei taximetriste. Exact in acel moment trecea microbuzul plin de calatori, s-a izbit de taximetru, a derapat, a prins o bordura si s-a rasturnat pe partea laterala stinga. Am intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, urmind sa continuam cercetarile, pentru stabilirea exacta a vinovatiei", ne-a spus insp. princip. Bogdan Zotoi, din cadrul Politiei Rutiere.
Categorie articol: 

Comentarii