Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt locuri de subofiţer operativ principal, pe durată determinată, la Jandarmerie

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila organizează şi desfăşoară procedura de ocupare, fără concurs, prin încadrare directă sau rechemare în activitate pentru ocuparea posturilor

 

Sunt disponibile 8 posturi de subofiţer operativ la Jandarmeria Brăila. Se fac angajări din sursă externă. Angajările se fac pentru perioada stării de alertă din cauza Covid-19.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila organizează şi desfăşoară procedura de ocupare, fără concurs, prin încadrare directă sau rechemare în activitate pentru ocuparea unui număr de 8 locuri de subofiţer operativ principal, pe durată determinată, ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă. “În perioada următoare, Jandarmeria Brăila are în atenţie încadrarea unui număr de 8 subofiţeri operativi, astfel: 2 posturi la Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, iar 6 posturi la Detaşamentul 3 Jandarmi Oprişeneşti, din care 3 sunt şi de conducător auto. Candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare şi ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite, vor fi planificaţi la interviu. Interviul se va desfăşura la sediul IJJ Brăila, conform graficului activităţilor, în baza planificării ce va fi afişată pe site-ul unităţii”, se arată în comunicatul transmis de jandarmeria Brăila.

Cererile de înscriere se depun până la data de 08.11.2020, ora 16.00, la sediul unităţii, din municipiul Brăila, str. Industriei, nr. 1.

Informaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului sunt postate pe site-ul instituţiei: http://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html sau pot fi obţinute de la Biroul Resurse Umane, la numărul de telefon: 0239.619.380 interior 24407 sau 24535, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.
Categorie articol: 

Comentarii