Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oprah, cea mai bine plătită din industria de divertisment

Pe locul al doilea s-a clasat cântăreaţa pop Lady Gaga, iar podiumul a fost completat de starleta Bethenny Frankel, membră în distribuţia primei ediţii a reality show-ului "Real Housewives of New York".
Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în acest top graţie veniturilor de 290 de milioane de dolari, obţinute în perioada mai 2010 - mai 2011. Averea estimată a realizatoarei americane este de 2,7 miliarde de dolari.
Lady Gaga ocupă la mare distanţă locul al doilea, cu venituri de 90 de milioane de dolari, urmată de Bethenny Frankel cu 55 de milioane de dolari. Frankel, care şi-a lansat de curând propriul brand de diete şi lifestyle, şi-a vândut în 2011 brandul Skinnygirl Margarita cu 100 de milioane de dolari şi şi-a extins propriul brand care va include în viitorul apropiat linii de produse alimentare, suplimente şi un posibil talk show.
Patru femei - modelul Gisele Bundchen, cântăreaţa Taylor Swift, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres şi judecătoarea Judy Sheindlin - împart locul al patrulea cu venituri de 45 de milioane de dolari fiecare.
Pe poziţiile următoare s-au clasat cântăreaţa Katy Perry (44 milioane de dolari), cântăreaţa Beyonce (35 milioane de dolari) şi scriitoarea Danielle Steel (35 milioane de dolari).
Acest top Forbes a fost realizat de Dorothy Pomerantz pe baza unor informaţii primite de la impresari, manageri, avocaţi şi alte surse din industria de divertisment.
Categorie articol: 

Comentarii