Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Operatiunea "Faceti loc pentru Badalan!" s-a incheiat cu succes

Mama, cit s-au mai ciciit PDL-istii sa-l scoata candidat pe Eugen Badalan. Generalul picase de doua ori testul alegerilor interne din interiorul partidului, dupa ce membrii cu drept de vot l-au preferat pe Ionel Adetu drept candidat in Colegiul II, in detrimentul fostului militar de cariera.
Cind au vazut ca treaba e nasoala si ca Badalan chiar risca sa o ia in freza, capeteniile pedeliste s-au pus pe treaba. Si au inceput sa repete alegerile, vorba aia, pin' la lo' comanda, adica pina cind iesea Badalan cistigator. Da, numai ca Badalan nu iesea. Nu stiu cum naiba se facea ca tot Adetu obtinea mai multe voturi. Vineri, brusc si deodata, Adetu a anuntat ca renunta, ca se retrage, evident, benevol din cursa pentru parlamentare, cedindu-i astfel locul lui Badalan. E clar ca Adetu a fost sfatuit sa elibereze ringul si sa-si vada de treaba, caci politica este pentru oameni mari, nu alde neica nimeni ca el.
Nu ma bag eu in bucataria PDL, dar consider ca decizia luata este una buna de aceasta data. Sa fim seriosi, cine este Adetu, cine a auzit de el? Nu o fi Badalan vreun Basescu al Brailei, sa fie recunoscut pina si de sugari, dar oricum are mai multe sanse decit Adetu de a cistiga un mandat de parlamentar pentru partid si, mai incape discutie, pentru el si orgoliul sau nemasurat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii