Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oltenii, între muntence şi ardelence

În prima etapă a Campionatului Ligii Naţionale de handbal feminin, ediţia 2014-2015 HC Dunărea va juca pe teren propriu în compania nou promovatei, SC Mureşul Târgu Mureş. Un meci uşor la prima vedere pentru gruparea de la Dunăre, însă cu siguranţă brăilencele vor primi o replică bună din partea adversarelor lor. Pentru că brăilencele vor evolua în faţa propriilor suporteri - şi probabil că Sala Polivalentă va deveni neîncăpătoare pentru că iubitorii handbalului din Brăila vor fi curioşi să-şi vadă din nou la lucru favoritele într-o partidă oficială - HC Dunărea porneşte cu prima şansă în acest meci.
Cu toate că au mai fost mici probleme de sănătate, handbalistele din lotul echipei HC Dunărea sunt apte de joc, singura jucătoare care nu va intra totuşi în vederile antrenoarei Alexandrina Soare pentru etapa inaugurală a Ligii Naţionale este Irina Marchidanu Tomuleanu, care încă nu a fost legitimată.
Partida dintre HC Dunărea şi SC Mureşul Târgu Mureş se va disputa duminică, 31 august, de la ora 11.00 şi va fi arbitrată de craiovenii Claudiu Gorina şi Florin Melencu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii