Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olimpicii sportivi braileni au asteptat prefectul mult si bine!

Prefectul judetului, Mihaela Marcu, a fost ieri, asteptata mai bine de o ora la festivitatea de premiere a olimpicilor de la Liceul cu Program Sportiv. Si asta nu este tot! Dupa ce elevii au suportat cu stoicism trecerea timpului, pentru ca diplomele sa le fie inminate chiar de Mihaela Marcu, in locul acesteia si-a facut aparitia Razvan Uritu, consilier in cadrul Prefecturii, departamentul afaceri europene si relatii internationale. Razvan Uritu a motivat absenta prefectului spunind: "Doamna prefect are o videoconferinta".
Festivitatea de premiere a echipelor si a profesorilor care au obtinut locuri fruntase in cadul "Olimpiadei nationale a sportului scolar" a debutat, intr-un final, in prezenta inspectorului scolar general Iulian Danielescu, a inspectorului de specialitate Doru Dewald, a reprezentantului prefecturii si a directorilor Liceului cu Program Sportiv, prof. Viorel Alexandru si prof. Mihaela Tapor. "Liceul cu Program Sportiv este o unitate reprezentativa a judetului, o unitate furnizoare de educatie si performanta sportiva a tarii, este laboratorul unde se creeaza campioni olimpici, cum au fost Diana Mocanu, Camelia Potec si nu numai. Mesagerii liceului nostru, care ne-au reprezentat in competitii nationale si internationale ne-au facut sa traim clipe frumoase, clasindu-se pe cele mai inalte trepte ale podiumului. Va felicit", a punctat directorului LPS, Viorel Alexandru.
In cadul "Olimpiadei nationale a sportului scolar", echipa de handbal, nivel gimnaziu, condusa de profesorul Sorinel Meca a adus Brailei locul II pe tara. La rindul ei, echipa de volei, antrenata de profesorul Ion Stanescu a ocupat locul IV in clasamentul national, iar echipa de hanbal, nivel liceeal, condusa de profesorul Tonita Nicolae, a adjudecat tot locul II, pe tara. Eforturile echipelor si ale profesorilor au fost apreciate doar cu flori si diplome. "Va felicit pentru frumoasele rezultate. Sigur ca in spatele lor sint multe ore de antrenament, care momentan nu sint apreciate si material. Sint, pe de alta parte necajit, pentru toti elevii sportivi din judetul Braila, pentru ca momentan Olimpiada nationala a sportului scolar este blocata, din motive care nu tin de inspectoratul scolar, nici de profesori, nici de elevi, in ideea in care consideram ca aceasta olimpiada promoveaza sportul pentru sanatatea intregului tineret al judetului", a spus inspectorul scolar general Iulian Danielescu.
Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Scolar Judetean si Prefectura sub patronajul Guvernului Romaniei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii