Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olimpiada de Improvizaţie - a doua înfruntare

Cel de-al treilea spectacol al Olimpiadei de Improvizaţie are loc sâmbătă, de la ora 20.00, în sala Studio. De această dată vor urca pe scenă elevi de la Liceul "Iorga" şi de la Colegiul "Murgoci".
Echipa de la colegiu este formată din Ionuţ Bratu, Mihaela Văsioiu şi Elena Coman. "Pentru mine a fost o provocare participarea la această activitate. Mi-am demonstrat că pot fi creativă, că îmi plac lucrurile spontane. Eu nu intenţionez să devin actriţă, aş vrea să-mi construiesc o carieră în jurnalismul teatral şi de aceea am vrut să văd şi cum este să fii actor. Dragoş Muscalu ne-a ajutat timp de două luni şi jumătate să ne pregătim, ne-a dat idei, ne-a învăţat să ne jucăm. Aşa am prins curaj să transpun în fapte ceea ce gândesc, să fiu spontană, să fiu eu însămi", a spus Elena Coman. Ea a transmis colegilor săi să încerce întotdeauna să fie nonconformişti şi să fie stăpâni pe situaţie.
Echipa de la "Iorga", formată din Marina Vlădescu, Sarah Costinaş şi Cătălin Mocăniţă, s-a pregătit intens pentru concursul de sâmbătă. "Ne-am pregătit şi ieri pentru spectacol. Ne-am dat teme unii altora şi am încercat să procedăm ca la concursul propriu-zis. La antrenamente am reuşit să-mi fac mulţi prieteni şi să nu mai fiu speriată de scenă. Este important pentru mine, eu vreau să devin actriţă, la fel ca Sarah. Sper să vină colegii să ne susţină la concurs, chiar am fost astăzi prin clase, împreună cu domnul director, ca să-i invităm. Avem mare nevoie de sprijinul lor şi promitem că va fi o seară distractivă".
Prezentarea spectacolului va fi realizată, ca de fiecare dată până acum, de iniţiatorul proiectului Olimpiada de Improvizaţie, actorul Dragoş Muscalu, alături de el fiind implicat şi muzicianul Marian Hâncu, cu experienţă în astfel de spectacole din 2002. De asemenea, la chitară, vor fi adolescenţii Alex & Silviu, elevi în anul I la Liceul de Artă. Spectacolul face parte din proiectul Olimpiada de Improvizaţie, susţinut de Asociaţia Culturală "Maria Filotti", şi este inclus în programul "Teatrul şi şcoala" derulat de teatrul brăilean. Olimpiada de Improvizaţie este un proiect sponsorizat integral de BCR.
Duminică, de la ora 20.00, va avea loc finala Olimpiadei, între Liceul de Artă, câştigătorul primei înfruntări, şi câştigătorul de sâmbătă seara.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii