Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oficialii braileni au pus ochii pe trei handbaliste ale Astralului

Dupa un stagiu de pregatire de aproape doua saptamini, antrenoarea HC Dunarea a disputat o partida de verificare in compania echipei Astral Posta Cilnau. Meciul s-a derulat simbata, de la ora 12.00, in sala Polivalenta si a fost cistigat de brailence la o diferenta mai mare de zece goluri, desi la pauza decalajul a fost de doar doua goluri in favoarea gazdelor.
Deoarece in tabara buzoiencelor au fost citeva jucatoare cu usoare probleme medicale, la Astral au evoluat si doua handbaliste brailene, Rodica Arbunea si Oana Chitacu.
Acest meci a avut insa un dublu scop. Primul ar fi acela ca Alexandrina Soare a dorit un meci de verificare pentru a repeta schemele de joc pe care handbalistele brailene urmeaza sa le puna in practica duminica, 11 martie, la partida de la Cetate Deva. In al doilea rind amicalul a reprezentat o noua sansa pentru oficialii clubului brailean de a urmari la lucru citeva jucatoare buzoiene pe care din vara doresc sa le transfere la HC Dunarea.
Desi nu s-a vehiculat nici un nume, se pare ca golgeterele Astralului, interii Elena Anca Lipan 125 de goluri, Cornelia Elena Rimbu 104 goluri si pivotul Ionela Victoria Goran cu 73 de reusite pina acum in acest campionat sint handbalistele buzoiene dorite la Braila pentru sezonul urmator, unul in care HC Dunarea va evolua in Cupele europene.
Categorie articol: 

Comentarii