Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Octavian Ciocan, Monica Matachi si Maria Iancu au obtinut primele titluri nationale pentru LPS Braila

Miercuri, dimineata, la bazinul descoperit din Braila au demarat intrecerile din cadrul editiei 2006 a Campionatelor Nationale de natatie pentru copii. La start s-au prezentat 320 de sportivi din peste 30 de cluburi din tara care, bineinteles, ca si-au adus cei mai valorosi sportivi ai lor, astfel ca lupta pentru medalii a fost una acerba inca din prima reuniune.
Dimineata, inotatorii braileni au obtinut patru medalii, una de aur prin Octavian Ciocan la 400 m liber, doua de argint prin Sabina Sloata la 100 m bras si Maria Iancu la 50 m fluture si una de bronz la 100 m spate adjudecata de Iulian Ionescu.
Dupa-amiaza gazdele si-au mai trecut in cont doua medalii de aur in probele individuale. Confirmind forma buna din ultima vreme, Monica Matachi si Maria Iancu nu le-au lasat nici o sansa partenerilor de intrecere impunindu-se, cum era de asteptat, la 100 m liber si respectiv 400 m liber.
Toti medaliatii din prima zi ai nationalelor sint pregatiti de profesoara Marinela Gogoasa.
"Copiii pe care am mizat la medalii au reusit sa ne confirme asteptarile. Consider ca am inceput cu dreptul acest concurs si sintem indreptatiti sa speram in continuare si la alte succese" declara, la finalul primei reuniuni, profesoara Marinela Gogoasa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii