Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Obiective îndrăzneţe pentru Academia Stars în sezonul 2014-2015

Nou promovată în Liga a IV-a, Academia Stars este una dintre echipele care în sezonul competiţional 2014-2015 şi-a propus accederea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Pentru ca acest obiectiv să poată fi realizabil, conducerea clubului a transferat în această vară câţiva jucători care au cochetat cu Liga a II-a, cum ar fi Alexandru Neta, un atacant cu o carte de vizită bogată, Alexandru Balaban, sau fotbalişti care au evoluat în Liga a III-a, George Tudor, Andrei Crăciun, Marius Lupu. Însă în lot exista deja şi Mihăiţă Stoian, un atacant care a evoluat multe sezoane în cel de-al doilea eşalon fotbalistic. De asemenea şi antrenorul principal, Daniel Pleşa şi secundul, Nicu Rotaru pot evolua pentru Academia Stars în meciurile cu grad înalt de dificultate.
"Ne-am propus să câştigăm campionatul Ligii a IV-a la fotbal şi evident barajul de promovare în Liga a III-a dar şi etapa judeţeană a Cupei României. Pentru prima parte a campionatului lotul este definitivat. Avem jucători experimentaţi, care oricând pot face diferenţa, dar şi tineri de perspectivă. Dacă va fi nevoie, atât eu cât şi Nicu Rotaru vom intra în teren, de altfel noi ne vom pregăti cot la cot cu jucătorii. Avem condiţii foarte bune de pregătire şi un lot bun pentru prima jumătate a competiţiei. Startul de campionat va fi unul dificil pentru că vom întâlni în prima etapă pe teren propriu pe Viitorul Ianca apoi în etapa a doua mergem la Sportul Chiscani însă vom aborda fiecare meci la victorie", a declarat Daniel Pleşa, antrenorul principal al Academiei Stars.

Lotul Academiei Stars pentru sezonul competiţional 2014-2015 este format din portarii George Tudor şi Denis Tudor şi jucătorii de câmp, Mirel Chioveanu, Marius Bosoi, Bogdan Baciu, Nicuşor Andrei, Mădălin Stan, Alexandru Balaban, Marius Lupu, Alexandru Neta, Andrei Crăciun, Florin Harabagiu, Ionuţ Avram, Paul Gheţu, Adrian Creangă, Mihăiţă Stoian, Alin Tudor, Nelu Zăgan.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii