Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: STOP CONCURS! Gavrilă Ramona Diana, Pîrvu Daniel Florin și Roșca Stănel George sunt câștigătorii concursului Carla' s Dreams – Nocturn de la Romexpo

UPDATE: Gavrilă Ramona Diana, din Giurgiu, Pîrvu Daniel Florin, din Oțelul Roșu, și Roșca Stănel George, din Ianca, sunt câștigătorii concursului Carla' s Dreams. Diana este contabilă, are 31 de ani și va merge la concert împreună cu o prietenă. Daniel are 24 de ani, iar bucuria spectacolului o va împărți cu mama sa. George are 40 de ani, este specialist IT și va fi însoțit sâmbătă de două fete frumoase: soția și fiica de 6 ani, ea fiind, de fapt, cea care și-a dorit cel mai mult să participe la acest concurs.

Dacă, pentru George, să urmărească ziarul ”Obiectiv” este o obișnuință, Diana și Daniel au ajuns pe site-ul nostru pentru prima dată acum. Ei sunt fani înfocați Carla' s și citesc tot ce se scrie în presa națională despre artiștii lor favoriți.

Le dorim tuturor drum bun și o seară de neuitat!

 

 

STIRE INITIALA: "Obiectiv" scoate la bătaie trei invitații duble la concertul Carla's Dreams – Nocturn de la Romexpo

* evenimentul este programat sâmbătă, 18 mai, ora 20:00* intră în concurs și ai șansa să vezi live show-ul binecunoscutei trupe

 

 

"Obiectiv - Vocea Brailei" si BestMusic Live Concerts va invita la traditionalul concert anual Carla’s Dreams, care are loc pe 18 mai, pentru prima data la Romexpo: “Nocturn”. “Doar pentru ai nostri”, au spus Carla’s Dreams - cea mai scurta si nonconformista invitatie la un eveniment, asa cum si-au obisnuit fanii: directi dar discreti, intensi si mereu surprinzatori. Este cel mai mare show Carla's Dreams si cel mai mare show al unui artist de limba română organizat vreodata in Romania. Invitati speciali sunt Delia, Mark Stam, Vanotek, Antonia si Deliric.

 

Concurs "Obiectiv"

 

 

"Obiectiv - Vocea Brailei" scoate la bataie pentru acest concert 3 invitatii duble. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in concurs si sa raspunzi la intrebarea: "Cine sunt invitatii speciali la acest show?". Cum te inscrii? SIMPLU. Trimite pana joi, 16 mai, ora 16.00, un email cu numele tau si numarul de telefon si raspunsul la intrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS Carla's Dreams si gata. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Detalii

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

 • presale: 300 lei Cat A, 159 lei Cat B, 79 lei Cat C, 59 lei Cat D

 • la intrare: 320 lei cat A, 170 lei Cat B, 100 lei Cat C, 70 lei Cat D

 • Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP.
  Categoria B - fara loc, in fata scenei
  Categoriile C si D - in spatele categoriei B, fara loc

   

  La minim 4 bilete cumparate ai discont 25%. La minim 8 bilete cumparate ai discount 30%!

Daca ati cumparat Suplimente la FanZone sau VIP aveti nevoie si de un bilet ca sa intrati la concert. Pentru FanZone la categoria B, pentru VIP la orice categorie.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

* Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate
* Concertul are loc in aer liber pe Platformele 12 si 13 de la Romexpo. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil

Acces - 19:00

Mark Stam - 20:00

Vanotek - 20:45

Carla's Dreams21:30

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Events
Categorie articol: 

Comentarii