Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS! Traian Robert Duncă este câștigătorul invitației duble la concertul ALTERNOSFERA

UPDARE: În urma tragerii la sorți, Traian Robert Duncă din Brăila este câștigătorul invitației duble la concertul aniversar susținut de binecunoscuta formație ALTERNOSFERA.

 

 

* evenimentul este programat sâmbătă, 13 iulie, ora 20:00, la Arenele Romane, București
 

 

"Obiectiv - Vocea Brailei" și BestMusic Live Concerts vă invita la la Arenele Romane, București, sâmbătă, 13 iulie, ora 20:00 la cel mai mare concert din istoria trupei, Alternosfera - 20 de Ani. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare și face parte din Albumul ”Arhitectul din Babel Tour”. Concertul va avea parte de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate. Cu un program extins, băieții vor interpreta atât piese de pe noul album, cât și cântece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera. 
 

 

Concurs "Obiectiv"

 

"Obiectiv - Vocea Brăilei" scoate la bătaie pentru acest concert o invitatie dublă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs și să raspunzi la întrebarea: "Care este numele albumului care a prilejuit acest concert aniversar?”.  Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până miercuri, 10 iulie, un email cu numele tău și numărul de telefon și raspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS ALTERNOSFERA și gata. 

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Detalii
 

Albumul Arhitectul din Babel va fi disponibil la începutul lunii iunie pe principalele platforme de download și streaming muzical. București, Alternosfera te cheamă!

Biletele au următoarele prețuri:

- presale: Acces General 95 lei, Golden Circle 135 lei
- la acces: Acces General 110 lei, Golden Circle 150 lei

Numărul biletelor din Golden Circle (zona din față scenei) este limitat la 600 de bucăți.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țară.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock Fm. 
Categorie articol: 

Comentarii