Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS! Ana-Maria Clinciu, din Brașov, este câștigătoarea invitației duble la concertul Deliei

UPDATE: În urma tragerii la sorți, Ana- Maria Clinciu, o studentă de 21 de ani din Brașov, este câștigătoarea concursului ce a avut drept miză o invitație dublă la show-ul de vineri, susținut de Delia în Hard Rock Cafe. Ea va merge  însă la concert însoțită de iubitul ei, un tânăr brăilean. Amândoi sunt fani Delia.

Le dorim distracție maximă și o seară de neuitat!

 

OBIECTIV oferă o invitație dublă la mega show-ul Deliei de la Hard Rock Cafe

* vineri, 22 iunie, vă invităm la un nou concert DELIA în cadrul unui show LIVE de excepție, la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 22:30 

 

Obiectiv – Vocea Brăilei” și BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe (Bucureşti, Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrău), vineri, 22 iunie, începând cu ora 22:30 , la un concert DELIA în cadrul unui show LIVE de excepție.

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” și ai fredonat „Da, mama” sau "1234 Unde Dragoste Nu E" și ai aflat "Cine m-a făcut om mare", te invităm pe 22 iunie la Hard Rock Cafe! DELIA te așteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar și cu melodii din repertoriul internațional!  DELIA va fi însoțită de trupa sa de acompaniament și va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranță molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârșitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N & D și de peste 15 ani se menține în atenția publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro  din toată tara.

Biletele au următoarele preturi:

Cu loc la masă în sala: 130 lei (număr limitat de bilete)
Fără loc, în față scenei pe ringul de dans: 64 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosferă unică!

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

 

Concurs ”Obiectiv”

 

”Obiectiv – Vocea Brăilei” scoate la bătaie pentru acest spectacol o invitație dublă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs și să răspunzi la întrebarea: Când a pătruns Delia pe scena muzicală din România?”.

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până miercuri, 20 iunie, ora 18.00, un email cu numele tău, numarul de telefon și răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS DELIA și gata.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!
Categorie articol: 

Comentarii