Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS. Ciprian Savin este câștigătorul invitației duble la Festivalul Metalhead Meeting

UPDATE: În urma tragerii la sorți, Ciprian Savin, brăilean de origine, dar mutat de ceva vreme în capitală, este câștigătorul concursului ce a avut drept miză o invitație dublă la Festivalul Metalhead Meeting ce va avea loc pe 6 şi 7 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. El va merge la concert însoțit de un prieten din Brăila.

Le dorim distracție maximă și două seri de neuitat!

 

OBIECTIV oferă o invitație dublă la Festivalul Metalhead Meeting de la Arenele Romane

• ediţia a şaptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 şi 7 iulie la Arenele Romane din Bucureşti • pe scenă vor urca Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Skeletonwitch, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii * intră în concurs și poți câștiga o invitație pentru tine și prietenul/prietena ta la unul dintre cele mai așteptate festivaluri Metal

 

 

Obiectiv – Vocea Brăilei” și BestMusic Live Concerts vă invită la Arenele Romane, vineri, 6 iulie, și sâmbătă, 7 iulie, începând cu ora 15.30, la cea de-a șaptea ediție a Festivalului Metalhead Meeting.

În cadrul celor două zile de festival, pe scenă vor urca: Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Skeletonwitch, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii.

Concret, programul pe zile la Metalhead Meeting Festival 2018 este următorul:

Vineri (6 iulie) - Open Doors la ora 15:00; Siska - 15:30 - 16:00; Phenomy - 16:20 - 16:50; The Colony - 17:10 - 17:40; InSammer - 18:10 - 18:55; Dirty Shirt - 19:20 - 20:20; Sonata Arctica - 20:50 - 22:05; Children of Bodom - 22:35 - 23:50; Animae Silentes - 00:20 - 00:50.

Sâmbătă (7 iulie) - Open Doors la ora 15:00; Blood Oath - 15:30 - 16:00; Rhemorha - 16:20 - 16:50; Skeletonwitch - 17:10 - 17:40; Carach Angren - 18:10 - 18:55; Kataklysm - 19:20 - 20:20; Epica - 20:50 - 22:05; Soulfly - 22:35 - 23:50; Psycorepaths - 00:20 - 00:50.

 

Concurs ”Obiectiv”

 

”Obiectiv – Vocea Brăilei” scoate la bătaie pentru acest festival o invitație dublă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs și să răspunzi la întrebarea: ”În ce zi și la ce oră va concerta Children of Bodom?”.

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până miercuri, 4 iulie, ora 18.00, un email cu NUMELE tău, NUMARUL DE TELEFON și răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS Metalhead și gata.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

 

Reguli și detalii

 

Organizatorii au emis, recent, un comunicat de presă în care au prezentat preţul biletelor şi regulile de acces.

Astfel, intrarea în incinta Arenelor Romane se face prin parc (intrarea de jos) începând cu ora 15:00 în ambele zile ale festivalului, iar concertele încep de la 15:30. După deschiderea porţilor, publicul este aşteptat la orice oră pentru a-şi vedea trupele favorite. Festivalul are loc în aer liber.

“Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele (vă rugăm în caz că se anunţă ploaie organizatorii recomandă ca publicul să vină cu pelerine); aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea de la Arenele Romane toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate. Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Arenele Romane va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie”, se arată în cadrul comunicatului emis de organizatori.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet (abonament) valid pentru care se primeşte o brăţară. Organizatorii recomandă păstrarea brăţărilor la mână pe toată durata festivalului. În cazul în care acestea se pierd sau se rup, trebuie cumparat alt bilet!

Pe toată durata festivalului va fi prezent un stand de merch care va avea la vânzare tricourile oficiale METALHEAD şi Metalhead Meeting Festival. Trupele participante la festival vor avea şi ele produse la vânzare.

 

Biletele şi abonamentele disponibile la mai multe categorii

 

Organizatorii le recomandă celor interesaţi de festival să nu uite de oferta Wolf Pack pentru grupuri, unde la minim 5 abonamente cumpărate există un discount de 20%. Abonamentele de două zile se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.

Trebuie reţinut că abonamentele de două zile costa 229 de lei până pe 5 iulie şi 250 de lei la intrare. La ediţia din 2018 nu există Golden Circle! S-au pus în vânzare şi bilete de o zi la preţul de 129 lei până pe 5 iulie. La intrare biletele de o zi vor costa 150 lei.

Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Arenele Romane au adresaȘ Strada Cuţitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucureşti.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre eveniment pot accesa următoarele link-uri:

www.metalheadmeeting.com

www.facebook.com/MetalheadMeeting

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii