Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Obiecte apartinind lui Steve Fossett au fost descoperite de un excursionist in California

Autoritatile care efectueaza cautari pentru a-l gasi pe milionarul Steve Fossett, aventurierul in virsta de 63 de ani disparut in 2007, au descoperit ceea ce pare a fi epava avionului sau, informeaza Sky News.
Cu putin timp inainte, un excursionist, Preston Morrow, a descoperit in apropierea Parcului National Yosemite, situat in estul statului California cartea de identitate, permisul de pilot si legitimatia de membru al Asociatiei Aeronautice Nationale si mai multe bancnote de 100 de dolari pe care aventurierul le-ar fi avut asupra lui in momentul disparitiei.
Morrow a declarat ca, in timp ce era intr-o drumetie, i-au atras atentia mai multe carduri si citeva bancnote de 100 de dolari. "Vad cartea de identitate. Am vazut si numele. Am luat cardurile (...) si aproximativ cinci sau sase bancnote de o suta de dolari (care, n. red.) erau foarte murdare si innamolite", a spus excursionistul. "M-am intrebat de ce sint aici aceste carti de identitate si bani si nimic altceva? Nici portofel, nici bagaje, nimic", a explicat el. Morrow a mai spus ca nu a vazut ramasite umane.
Dupa ce barbatul a declarat lucrurile gasite, autoritatile au mai descoperit un tricou, in acea zona.
"Sint increzatoare ca in urma cautarilor se va gasi locul unde s-a prabusit avionul si ramasitele sotului meu", a declarat sotia sa, Peggy, citata de The Guardian, in editia electronica.
"Zona este foarte abrupta si periculoasa si vintul bate cu putere in acel loc. Sa vedem ce putem face", a declarat un purtator de cuvint al autoritatilor locale.
Milionarul a fost declarat mort in februarie. Steve Fossett detine mai multe recorduri pentru pilotaj si navigatie si este primul care a zburat, in 2002, singur in jurul Pamintului intr-un balon.
Richard Branson, prietenul lui Fossett, a declarat ca lucrurile descoperite sint "autentice". El a mai spus ca se asteapta sa fie descoperit in urmatoarele zile si cadavrul lui Fossett, cind ar trebui sa se afle si ceea ce a condus la disparitia lui Fossett.
Steve Fossett a disparut in septembrie 2007 dupa ce a decolat de la ferma sa din apropiere de Nevada.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii