Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii, superiori la toate capitolele

Aflata in premiera intr-o astfel de ipostaza, FC Urleasca s-a zbatut sa dea o replica viguroasa adversarei sale insa de foarte putine ori, jucatorii lui Costel Soare au reusit cu adevarat sa pericliteze poarta adversa.
Pirliteanu ar fi putut participa la deschiderea scorului in debutul partidei. El i-a dat o pasa buna in minutul 5 lui Juganaru, insa acesta a pierdut startul si a fost deposedat in extremis de Jantea.
Dupa aceasta faza a gazdelor, Abatorul s-a instalat la pupitru si pina la pauza a dominat teritorial, insa doar o data a reusit sa perforeze poarta lui Constandache, in minutul 12, cind Balta a slalomat ca printre jaloane si a sutat plasat in stinga portarului gazdelor, 0-1.
Trei minute mai tirziu, Bunea a sutat puternic din lovitura libera, insa mingea a trecut razant cu transversala, pentru ca in minutul 32, cel mai bun jucator de pe teren, Balta, sa trimita mingea in bara din stinga a portii aparate de Constandache. La faza urmatoare portarul gazdelor a avut din nou noroc, pentru ca mingea sutata de Stoica a lovit transversala, iar cu sase minute inainte de pauza, Constandache a avut prima interventie cu adevarat salvatoare, la sutul din unghi al lui Bunea.

Gazdele au jucat aproape o repriza in inferioritate numerica

Partea a doua a meciului a incept tot cu o ratare a gazdelor, iar in prim plan a fost si de aceasta data Manuel Pirliteanu, insa atacantul gazdelor s-a crezut la fotbal in sala si s-a pus pe driblat pina a obosit si a fost deposedat de aparatorii Abatorului. Din minutul 52 FC urleasca a ramas in inferioritate numerica, dupa ce Dobritoiu a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
Tabela s-a modificat din nou in minutul 62. Dupa ce s-a distrat cu flancul drept al gazdelor Balta a centrat perfect in careu si Bunea l-a lasat spectator pe Constandache, 0-2.
Portarul gazdelor a avut si in aceasta parte a meciului doua interventii exceptionale, la suturile din apropiere ale lui Nohai si Bunea.
Scorul final al partidei, 0-3, a fost stabilit in minutul 79 de Nohai, care a transformat un penalty, obtinut de Taras, colegul lui din linia mediana.
FC Urleasca s-a aruncat cu tot efectivul in jumatatea adversa de teren in ultimele 10 minute, insa Pirliteanu de doua ori si Ionut Serban au ratat posibilitatea de a marca golul de onoare.

FC Urleasca: Constandache - Creanga (min. 65:Popescu), Dobritoiu, Anghel, Tureac - M. Constantin, Stan (min. 82: Soare), Juganaru, Gheorghe (min. 46: I. Serban) - Pirliteanu, A. Mihai (min. 46: Dumitrescu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii