Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii au obtinut 13 puncte, gazdele doar 7

In etapa a doua a campionatului Ligii a IV-a oaspetii au luat partea leului obtinind 13 puncte fata de 7 cit au acumulat gazdele.
Primul derby al turului a fost cistigat de Viitorul II Insuratei. Formatia pregatita de Ionel Iuga a deschis scorul destul de tirziu, in minutul 33 prin Ciprian Vasilache, insa dupa aceea a avut o sarcina destul de usoara in fata echipei Avintul Ciresu, o formatie care sufera la capitolul omogenitate. Celelalte patru goluri ale invingatorilor au fost inscrise de Matei (min. 42), Ionut Hutu (min. 47, 85) si Georgica oprea (min. 75) in timp ce pentru oaspeti George Craciunescu a reusit o "dubla".
Tot cinci goluri a marcat si Avintul Ciscani in deplasarea de la CSO Ianca. Cel mai bun jucator al partidei a fost ex stelistul brailean, Marius Iorga care a realizat un hat trick, celelalte goluri ale invingatorilor fiind realizate de Valentin Bogdan si Nelu Banica. Formatia gazda a marcat primul gol abia in minutul 48 prin Baciru iar celelalte doua au fost inscrise in ultimele sapte minute de Matinciuc si Ionel Gatiu. In ultimul sfert de ora, CSO Ianca a jucat in inferioritate numerica deoarece Adrian Postolea a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
In aceasta runda si echipa a doua a CF-ului si-a revenit si s-a impus la scor in fata "lanternei" Victoria Dedulesti. Adrian Ciocianu a deschis scorul in minutul 37 pentru echipa lui Tudorel Cotiga iar in partea a doua a meciului brailenii au mai inscris de trei ori. Cosmin Dobre a spart gheata dupa o accidentare mai indelungata si a marcat pentru 2-0 in minutul 67, iar spre finalul intilnirii Harabagiu si Cosmin Mindroasa au perforat si ei poarta Victoriei Dedulesti, formatie care a reusit golul de onoare in minutul 63 prin Cosmin Tudor.
Patru goluri a marcat si Viitorul Ianca in deplasarea de la Viziru cu Pressing. Jucatorii lui Adrian Baldovin au controlat partida pe toata durata ei si au marcat de doua ori in fiecare repriza. Enache a reusit o "dubla" iar pe lista marcatorilor si-au mai trecut numele Dima si Coman.

Tractorul Viziru la primul succes

In afara de Avintul Chiscani si Viitorul Ianca, victorii pretioase in deplasare au mai obtinut Victoria Traian si Tractorul Viziru.
Candidata la locul intii in aceasta editie de campionat, Victoria Traian nu mai doreste sa riste, joaca prudent si este interesata doar de rezultat. Oaspetii au intilnit o echipa omogena, cu o mare disponibilitate la efort si au trebuit sa astepte pina in minutul 66 pentru a-si vedea sacii in car. Ionut Cataros a inscris golul de trei puncte pentru oaspeti insa trebuie evidentiata cresterea de forma a componentilor formatiei CS Faurei, care cu doua exceptii, toti sint inca juniori.
Tot cu 1-0 s-a impus si Tractorul Viziru in partida de la Recolta Tufesti, unicul gol al intilnirii fiind marcat de Marius Dragan cu sapte minute inainte de fluierul final al jocului.
Singurul rezultat de egalitate s-a consemnat la Gaiseanca in partida dintre Vointa din localitate si Viitorul Galbenu. Oaspetii au deschis scorul in minutul 5 prin golgeterul Serban Feraru insa gazdele au restabilit egalitatea in minutul 17 prin Marian Bordei. Pina la finalul jocului, cu toate ca ambele formatii si-au creat nenumarate ocazii de a marca, tabela de marcaj nu s-a mai modificat.
Dupa primele doua etape ale campionatului Ligii a IV-a, patru formatii au maximum de puncte, ordinea clasarii lor fiind determinata de golaveraj: 1. Viitorul II Insuratei, 2. Viitorul Ianca, 3. CF Braila, 4. Victoria Traian.

S-a prelungit perioada de transfer a jucatorilor

In sedinta Comitetului de urgenta al Federatiei Romane de Fotbal din data de 25 august s-a aprobat prelungirea perioadei de transfer a jucatorilor, la toate nivelele valorice, pina pe data de 12 septembrie 2008.

Rezultatele inregistrate in etapa a 2-a:
CSO Ianca - Avintul Chiscani 3-5
Pressing Braila - Viitorul Ianca 0-4
Vointa Gaiseanca - Viitorul Galbenu 1-1
CS Faurei - Victoria Traian 0-1
Viitorul II Insuratei - Avintul Ciresu 5-2
CF Braila - Victoria Dedulesti 4-1
Recolta Tufesti - Tractorul Viziru 0-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii