Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii au mizat doar pe faza defensiva si au suferit un nou esec

La Slobozia, Viitorul Insuratei a mers pe ideea de a nu primi gol, astfel ca jocul a avut un sens unic, spre poarta lui Tudor.
Unirea Slobozia a dominat autoritar atit in prima repriza cit si cea de-a doua, insa oaspetii au fost ocrotiti de zeita Fortuna si au plecat acasa cu un singur gol, la capatul unui joc in care nu au facut altceva decit sa se apere supraaglomerat.
Cea mai mare ocazie de gol a primei parti i-a apartinut lui Covaliu, insa jucatorul gazdelor nu s-a descurcat in situatie de unu la unu cu Tudor.
Unirea a marcat in minutul 64 prin Ivan si dupa aceea a mai ratat alte trei situatii clare. De fapt, de doua ori s-a opus salvator portarul oaspetilor, Tudor si o data mingea a lovit bara.
Oaspetii au creat la rindul lor doua momente de panica in careul advers, insa Stanel Ion si Stoian nu au reusit sa-l pacaleasca pe portarul gazdelor.
Viitorul Insuratei a incheiat jocul in inferioritate numerica deoarece Paduraru s-a accidentat, iar antrenorii formatiei din Insuratei epuizasera toate schimbarile admise de regulament.

Viitorul: Tudor - Bogdan, Paduraru, Paraschiv, A. Coman - Alexandru, Musat, Vioreanu, Bandarica - S. Ion, Stoian.
In repriza a doua la oaspeti au mai evoluat Gagu, Lupascu si Balta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii