Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii au avut sansa de a transa jocul in favoarea lor in prima repriza

Formatia din Faurei ar fi putut sa porneasca cu dreptul in acest retur daca pe linga golul marcat, nu ar fi ratat alte doua ocazii uriase in prima repriza.
Elevii lui Iacob Carst au evoluat foarte agresiv, si intr-un interval de cinci minute, la mijlocul primei reprize, Craciunescu si Anghelina au trecut pe rind pe linga deschiderea scorului. Atacantii formatiei vizitatoare si-au reparat insa greseala in minutul 30. Anghelina i-a trimis o pasa excelenta lui Craciunescu si acesta l-a executat pe portarul gazdelor cu un sut de la 20 de metri.
Dupa numai zece minute, gazdele au restabilit egalitatea prin Avram, la o greseala colectiva a apararii oaspetilor.
CS Faurei ar fi putut intra din nou in avantaj daca Anghelina ar fi sutat direct spre poarta in minutul 60, dar el a preferat un dribling in plus si a fost blocat de apararea adversa.
Unirea Slobozia a preluat conducerea in minutul 65, prin Misu si si-a marit apoi avantajul in urma unui penalty, usor acordat de arbitrul partidei, transformat de Toma, min. 75: 3-1.
Desi din minutul 75 au ramas in inferioritate numerica, Bajan fiind eliminat pentru un presupus fault la Avram, oaspetii au echilibrat jocul la mijlocul terenului si dupa o actiune periculoasa in careul advers, au obtinut la rindul lor o lovitura de la 11 metri pe care a transformat-o Craciunescu.
In minutele de prelungire, Mihalcescu a mai inscris o data pentru gazde si astfel Unirea Slobozia s-a impus cu 4-2.
"Intr-un meci nu este deajuns sa-ti creezi faze de poarta, mai trebuie sa ai si noroc. Daca am fi marcat trei goluri in prima parte a partidei, poate altul era rezultatul final. Noi am ratat, a mai venit si acel penalty acordat gazdelor, si in loc sa plecam cu cel putin un punct, am pierdut la o diferenta de doua goluri, dar care oricum nu reflecta realitatea din teren. Sper ca din etapa urmatoare sa luam un nou start", a declarat Iacob Carst.
CS Faurei: Ilasc - Tanase, Tandalache, Fratila - Mita, Carp (min. 80: Barus), Stanciu (min. 78: Hrinca), Bajan, Calatoaie - Anghelina, Craciunescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii