Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspeţii au condus cu 2-0, dar în final au obţinut un singur punct

Mijlocaşul oaspeţilor a rămas singur cu portarul constănţean dar a şutat exact în el. Opt minute mai târziu Marius Coman a fost într-o bună situaţie de a marca, dar şi el a şutat imprecis de la marginea careului mic.

Dominarea formaţiei vizitatoare s-a concretizat în minutul 35, când Costache a trimis mingea sub transversala porţii gazdelor, după un şut puternic al lui Huţu şi o deviere a balonului mai puţin inspirată a portarului echipei Farul II.

Viitorul Însurăţei a fost formaţia care a avut iniţiativa şi în primele minute ale părţii secunde, iar tabela a reflectat acest lucru. La şase minute de la reluare antrenorul jucător al oaspeţilor, Ionel Vioreanu, l-a lansat în adâncime pe Lupaşcu şi tânărul atacant al echipei din Însurăţei a lobat mingea peste portarul constănţean ieşit în întâmpinare, min. 51: 0-2.

Oaspeţii au încercat apoi să conserve scorul, numai că gazdele nu s-au lăsat prea mult invitate să atace şi într-un interval de doar 60 de secunde, Farul II a restabilit egalitatea. Uzun (min. 55) a redus din diferenţă, iar la faza imediat următoare, la o gafă a lui Paraschiv, Ştefan a marcat pentru 2-2.

Speriaţi că ar putea rata şi remiza, oaspeţii au revenit în atac, însă Vioreanu, Marius Coman sau Huţu nu au mai reuşit să modifice tabela până la finalul jocului şi astfel Viiorul Însurăţei a plecat de la Constanţa cu un singur punct, deşi a condus cu 2-0.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Muşat, Paraschiv, Cheleş - Baicu, Vioreanu, Costache, Huţu - M. Coman, Lupaşcu.
În repriza a doua au mai evoluat Merloi, Olmazu, Ştefănescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii