Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspeţii au alergat după egalare în prima repriză, iar în a doua au ratat incredibil

Stăncioiu a dat tonul acţiunilor de poartă, însă gazdele au fost cele care au schimbat primele tabela. În minutul 5, formaţia din Focşani a beneficiat de o lovitură liberă şi Crăciun a marcat pentru 1-0 cu largul concurs al fundaşilor brăileni.
Oaspeţii şi-au revenit repede din şoc şi după numai două minute au trecut pe lângă egalare, după o fază cursivă în care mingea a circulat pe traseul Stăncioiu, Badea, Pânzaru, numai că ultimul a şutat pe lângă ţină. Dominarea formaţiei vizitatoare s-a concretizat însă în minutul 13, moment al jocului în care brăilenii au beneficiat la rândul loc de o lovitură liberă, Stăncioiu a centrat perfect şi Bucă, a trimis mingea, cu capul, în plasa porţii adverse. Iosofache (min.18) a şutat în portar, iar două minute mai târziu mingea trimisă spre poartă de Gurguiatu a şters transversala.
Pe fondul dominării oaspeţilor, CSM-ul a iniţiat o acţiune de contraatac, Mitrea şi Şerban s-au invitat reciproc la minge şi Toma a adus din nou gazdele în avantaj, min. 29: 2-1.
Bucuria formaţiei din Focşani a durat doar trei minute pentru că Nelu Bucă a reuşit pentru a doua oară să înscrie astfel că după primele 45 de minute scorul era egal, 2-2.

Panait a ratat golul victoriei de la 3 m

Repriza a doua a aparţinut echipei antrenate de Vasile Darie însă lipsa de concentrare a atacanţilor sau lipsa de inspiraţie a jucătorilor la pasele decisive au făcut ca scorul să nu se mai modifice.
Bosoi (min. 50) a irosit prima ocazie a oaspeţilor în repriza a doua, l-a imitat Panait, în minutul 62, iar la mijlocul actului secund, după un corner al lui Stăncioiu, Bucă putea realiza hat trick-ului dacă portarul gazdelor nu avea un reflex salvator. CF Brăila a ratat însă o ocazie rarisimă, în minutul 75, când Iosofache a şutat puternic de la 22 m, portarul gazdelor a respins mingea în faţă şi, de la numai 3 m, Panait a şutat slab permiţându-i unui apărător focşănean să degajeze mingea de pe linia porţii, în corner.
Ultima acţiune periculoasă din careul echipei din Focşani s-a derulat în minutul 80 când Bucă a centrat de pe stânga şi Stăncioiu a ratat întâlnirea cu mingea.
În urma acestui egal, cu 25 de puncte CF Brăila se află pe locul al treilea, primele două poziţii aparaţinând Politehnicii Iaşi cu 26 puncte şi respectiv formaţiei Petrotub Roman cu 25 puncte.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Şerban, Gurguiatu, Necoară - Drăguş, Pânzaru (min. 76: Ndigwe), Stăncioiu - Iosofache, Bucă, Badea (min.58: Panait).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii