Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oana Bastiurea, din nou campioana nationala

La fel ca si anul trecut, Oana Bastiurea si-a cistigat dreptul de a participa la etapa finala a Campionatului National de pescuit sportiv recreativ, competitie care anul acesta s-a desfasurat la acumularea Doripesco de la Brasov, un bazin piscicol cu multi "monstri" de crapi.
In finala de anul acesta au participat opt concurente, insa de departe reprezentanta AJVPS Braila a fost cea mai stringatoare.
Oana Bastiurea a prins peste 8 kg in prima mansa, iar a doua zi aproape 15 kg de crap, cele mai mari capturi avind greutatea de 3,6 kg. "A fost foarte greu pentru ca a trebuit sa ma lupt cu pestii foarte mari. La cinci minute aveam cite o captura, in schimb multi au scapat din cirlig sau din cauza dimensiunilor lor foarte mari, de multe ori s-a rupt nylonul. A contat foarte mult nada pe care am aruncat-o si in felul acesta am reusit sa o depasesc pe reprezentanta Clujului, care de altfel a si cistigat mansa a doua. Avantajul pe care mi l-am creat in prima zi a fost insa hotaritor si, pentru al patrulea an consecutiv am cucerit titlul national", a declarat Oana Bastiurea.
Tot anul acesta, o alta reprezentanta de perspectiva a AJVPS Braila, Lavinia Nitu, s-a clasat pe locul al patrulea pe tara in competitia rezervata copiilor, iar in aceasta perioada, la Arad are loc concursul de seniori, finala B, la care participa Razvan Plopeanu si Radu Dragos. Obiectivul pescarilor braileni este accederea in finala A.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii